⚠ De aanvraag is altijd gratis en vrijblijvend.
Gratis telefonisch advies
Kom snel in contact
KNB aangesloten notarissen
Alle prijzen incl. bijkomende kosten
0 x
passende notarissen in je mail
0
besparen op een notaris afspraak
0 +
nieuwe afspraken in de afgelopen week
KNB notarissen
Alleen KNB notarissen
0 x
passende notarissen in je mail
0
besparen op een notaris afspraak
0 +
nieuwe afspraken in de afgelopen week
KNB notarissen
Alleen KNB notarissen

Populaire notarissen in Eindhoven

Sta jij op het punt om een woning te kopen en ben je hiervoor op zoek naar een geschikte notaris in Eindhoven? Een goede notaris helpt je met het in orde maken van al het bijkomende papierwerk. Op deze pagina vind je meer informatie over een notaris in Eindhoven, de kosten van een notaris en het vergelijken van notariskantoren.

Notaris kosten in regio Eindhoven

Wanneer je een woning gaat kopen, komen de kosten voor een notaris voor de rekening van de koper. Dit wordt ook wel ‘kosten koper’ genoemd. De notaris zorgt ervoor dat al het papier officieel in orde wordt gemaakt. Denk hierbij aan het opstellen van zowel de leverings- als de hypotheekakte. De kosten die een notaris vraagt voor het opstellen en afronden van de documentatie rondom de aankoop van een woning, kunnen erg verschillen. Dit komt doordat notaris kantoren vrij zijn in het bepalen van de tarieven. In en rondom Eindhoven liggen de kosten voor een notaris tussen de € 850 en de € 1.700.

Uitzicht Eindhoven

Notaris vergelijken in Eindhoven

Doordat de tarieven van verschillende notariskantoren erg uiteenlopend zijn, en het fijn kan zijn om je in te lezen in het notariskantoor is het goed om verschillende kantoren met elkaar te weten. Zo heb jij voordat je contact legt met een notariskantoor in Eindhoven, een duidelijk beeld van zowel de kwaliteit als de prijs. 

Vergelijk verschillende notariskantoren in Eindhoven via HuisAssist. Zo kan je direct zien welke notaris het goedkoopste is bij jou in de buurt.

Populaire notarissen

Het ene notariskantoor is groter dan het andere kantoor, heeft meer ervaring of meerdere specialisme. Voordat je een notariskantoor inschakelt voor de aankoop van een huis in Eindhoven, kan het daarom handig zijn om meer zowel meer over het kantoor te lezen als over ervaringen van voorgaande klanten. Onderaan deze pagina vind je een top 10 lijst van notariskantoren in Eindhoven. 

Een goedkope notaris

Wanneer je van te voren een aantal notariskantoren in Eindhoven met elkaar vergelijkt, heb je een goed beeld van de kosten die hieraan verbonden zijn en het verschil hierin. Door het vergelijken van verschillende kantoren kan jij dus eenvoudig kosten besparen. 

Notaris Top 10 Eindhoven

Hieronder vind je een top 10 notarissen in Eindhoven. Hiermee ben je zeker van kwaliteit en heb je een goed beeld van de mogelijke notariskantoren voor jouw aanstaande woning in Eindhoven.

HuisAssist logo

1. AKTIE Notarissen Eindhoven

AKTIE Notarissen Eindhoven, helpt je graag bij zaken die komen kijken bij de aankoop van een huis. Dit doen ze op een toegankelijke en professionele manier. Het kantoor heeft naast de vestiging in Eindhoven ook een vestiging in Veldhoven.

Esp 202, 5633 AC Eindhoven
HuisAssist logo

2. Notariskantoor Den Beer Poortugael

Notariskantoor Den Beer Poortugael is een groot notariskantoor dat erg klant-georiënteerd te werk gaat. Het notariskantoor is gelegen in het centrum van Eindhoven.

Tramstraat 35A, 5611 CN Eindhoven
HuisAssist logo

3. Marks Wachters Notarissen

Marks Wachters Notarissen is een notariskantoor dat oplossingsgericht en persoonlijk te werk gaat. Het kantoor heeft twee vestigingen en is onder andere gespecialiseerd in de aankoop van een woning.

Onze Lieve Vrouwestraat 8, 5623 PE Eindhoven
HuisAssist logo

4. Verhagen Netwerk Notarissen

Verhagen Netwerk Notarissen verdiept zich graag in jouw persoonlijke situatie waarna ze hiervoor graag professioneel advies geven.

Vondellaan 14, 5611 NX Eindhoven
HuisAssist logo

5. Notarishuys Veldhoven

Notarishuys Veldhoven is een notariskantoor in regio Eindhoven dat je graag zekerheid wil geven door middel van de diensten die ze leveren. Het kantoor kijkt hiermee graag met je mee vooruit.

Dorpstraat 158, 5504 HM Veldhoven
HuisAssist logo

6. Pigmans Ras Janssen notarissen

Pigmans Ras Janssen notarissen is een groot notariskantoor met een uitgebreid en gevarieerd klantenbestand. Het kantoor is gelegen in het centrum van Eindhoven en hanteert een persoonlijke aanpak mede door over verschillende specialisme te beschikken.

Parklaan 64, 5613 BH Eindhoven
HuisAssist logo

7. Van Hussen Kock van Puijenbroek Notarissen

Van Hussen Kock van Puijenbroek Notarissen (HKP) is een bedrijf dat zich typeert met een hulpvaardige aanpak. Het kantoor is gespecialiseerd op gebied van personen- en familierecht, onroerend goed en ondernemingsrecht. Ze helpen je daarmee graag bij de aankoop van je woning.

Dr. Cuyperslaan 82, 5623 BB Eindhoven
HuisAssist logo

8. Schäfer Notarissen

Schäfer Notarissen heeft veel ervaring en gebruikt dit om je bij te staan in alle notariële zaken. Het kantoor heeft deskundigheid en nauwkeurigheid hoog in het vaandel. Naast de vestiging in Eindhoven heeft het kantoor ook een vestiging in Nuenen.

Gashouder 36e, 5613 CR Eindhoven
HuisAssist logo

9. Notaris Houtepen

Notaris Houtepen is een notariskantoor dat veel ervaring met zich meebrengt. Het kantoor is naast de categorie huis & hypotheek ook gespecialiseerd in samenleven, erven & schenken. Het kantoor biedt graag op deskundige en efficiëntie wijze notariële hulp aan.

Stratumsedijk 99, 5614 HP Eindhoven
HuisAssist logo

10. Notariskantoor Broekmans

Notariskantoor Broekmans is een groot notariskantoor dat er niet alleen voor wil zorgen dat jouw zaken goed op orde zijn maar dat je ook begrijpt wat er gebeurt. Hiervoor hanteren ze een persoonlijke en laagdrempelige aanpak.

Mahatma Gandhilaan 12, 5653 ML Eindhoven

Hoe vind ik een notaris?

Voorkeuren van de makelaar
Makelaar keuze
Kies de beste makelaar
Makelaar contact

Vul je gegevens in

Ontvang de drie notarissen per mail

Jij kiest de juiste notaris

Notaris neemt contact op


Vul je gegevens in

 


Ontvang drie notarissen per mail

 


Jij kiest de juiste notaris

 


Notaris neemt contact op

 

Waarom een notaris via HuisAssist?

Gratis Advies

Gratis advies en begeleiding gedurende de koopovereenkomst en overdracht.

Persoonlijke Assistent

Advies op maat en persoonlijke begeleiding.

Beste Deals

Vergelijk en bespaar kosten op een notaris.

Betrouwbaar

We verwijzen alleen door naar betrouwbare notarissen.

Onafhankelijk

Er zijn geen notarissen die een voorsprong hebben.

Geen Verplichtingen

Je bent niet verplicht een afspraak te maken.

Alle diensten onder één dak

Veelgestelde vragen

Ja, de notaris zorgt naast het in orde maken van de benodigde akten voor juridisch advies. De notaris helpt mensen bij het aan- en verkopen van een huis om de afspraken rechtsgeldig en bindend te maken. Dit geldt niet alleen voor de koop- en leveringsakte, denk bijvoorbeeld ook aan een samenlevingscontract.

Ja, de leveringsakte en de hypotheekakte zijn allebei verplicht en worden allebei opgesteld door een notaris. Er is geen andere mogelijkheid om de aankoop bindend te maken.

De prijs van een notaris is erg afhankelijk van welke aktes er opgemaakt moeten worden. De kosten van een hypotheekakte liggen tussen de € 600 en € 1.100.  Bij een hypotheek- en leveringsakte liggen de prijzen van de notaris tussen de € 1.300 en € 2.100.

Er zijn verschillende manieren hoe notariskantoren werken. De prijs van diverse notariskantoren is erg laag, omdat alle aktes via één centraal punt worden opgemaakt. Wanneer je juist meer service verwacht kun je beter een notaris kiezen met wie je direct kunt schakelen. Dit heeft voordelen wanneer je veel verschillende aktes moet laten opmaken. Laat je dus goed informeren met wat voor een notariskantoor je werkt.

Ja, de kosten voor de notaris zijn volledig fiscaal aftrekbaar.

BLOG

Sleuteloverdracht

Wat is een akte van levering

Notaris
Een akte van levering is een belangrijk document bij de overdracht van eigendom van een woning. Het is een officieel document dat de verkoper en de koper, de details van…
Lees verder