Nieuw energiecontract nodig?

Vergelijk zelf verschillende energieleveranciers en stap direct over naar een voordeliger energiecontract.

Bespaar kosten energiecontract
Hulp bij overstappen
Kies groene energie

Hoe vind ik een nieuw energiecontract?

Zonnepanelen vergrootglas
Energie leverancier kiezen
Zonnepanelen

Selecteer jouw voorkeuren

Vergelijk de prijzen van de energie aanbieders

Jij kiest het juiste energiecontract

[masterslider id=”5″]

Switchen van energiecontract?

Het goedkoopste
energiecontract

Een goedkoop energiecontract kan helpen om geld te besparen op je energierekening. Door goed te vergelijken kun je het beste energiecontract voor je situatie vinden. Er zijn verschillende energieleveranciers die goedkope energiecontracten aanbieden. Het is belangrijk om goed te kijken naar de voorwaarden van het contract en de prijs per kilowattuur om te bepalen welk contract het goedkoopste is.

Zoek dus goed uit welke energieleverancier het beste aansluit bij je wensen en behoeften. Bij het afsluiten van een goedkoop energiecontract kun je kiezen uit verschillende soorten energie, zoals groene stroom of gas. Zo kun je niet alleen besparen op uw energierekening, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Ontvang het
beste aanbod

HuisAssist helpt je bij het vinden van de beste energie aanbieders. Met behulp van de vergelijker bespaar je een hoop kosten. Daarnaast kan je ook energie aanbieders vergelijken op duurzaamheid.

Waarom een energiecontract via HuisAssist?

Gratis Advies

Gratis advies en begeleiding bij een nieuw energiecontract.

Persoonlijke Assistent

Advies op maat en persoonlijke begeleiding.

Beste Deals

Vergelijk en bespaar kosten op een energiecontract.

Groene stroom

Vergelijk energieleveranciers op basis groene stroom.

Onafhankelijk

Er zijn geen energieleveranciers die een voorsprong hebben.

Geen Verplichtingen

Vergelijken kan altijd, zonder verplichting om een aanvraag in te dienen.

Alle diensten onder één dak

Veelgestelde vragen

Assistentie van A tot Z

HuisAssist staat in het hele traject van een nieuw huis gratis voor je klaar. Dus zowel tijdens de aankoop als de verhuizing. Wij voorzien je van advies gedurende het hele traject en verwijzen je door naar de juiste specialisten. Of je nou een aankoopmakelaar nodig hebt of de beste deal voor een klusjesman. Kortom, we kunnen je met alles helpen.

Altijd de beste deal

HuisAssist vergelijkt op basis van je voorkeuren honderden specialisten, zo hebben we voor iedereen een passende oplossing. Voor jou zoeken we altijd de beste deal, zodat je nooit te veel betaalt. 

Wil je liever bij één stap of dienst geholpen worden? Dat is ook geen probleem, we helpen je graag verder.

Een huis kopen is voor veel mensen een stressvolle periode. Het is een intensief traject met veel stappen. Al deze stappen lijken erg overweldigend, zeker als je voor het eerst een huis koopt. Zonder enige kennis is het moeilijk om te weten welke specialist je het beste van dienst kan zijn. Om die reden is het fijn als iemand je bij de hand neemt.

De assistent voorziet je van advies bij iedere stap en herinnert je aan belangrijke punten. Daardoor ben je goed voorbereid en vergeet je geen belangrijke stappen.

> Ontdek alle de stappen bij het traject van een huis kopen

Een huis kopen is al duur genoeg, HuisAssist is voor gratis jou als gebruiker. Daarbij zijn er geen verborgen kosten. Dat komt doordat wij doorverwijzen naar specialisten waarvan wij een kleine vergoeding van ontvangen. Voor elke klant zoeken wij de beste aanbieders van benodigde dienst. Zo weten wij zeker dat de klant goed wordt geholpen en geen onnodig hoge kosten maakt. Kortom, iedereen blij!

Onze assistent neemt telefonisch contact op. Direct na het invullen van je voorkeuren of gegevens, ontvang je een bevestiging. Daarna neemt de assistent telefonisch contact op. Na de kennismaking ontvang je passend advies en vergelijken wij geschikte specialisten. Vervolgens brengen wij je in contact met de specialist naar keuze. 

Natuurlijk, assistentie is geheel vrijblijvend. Wil je maar bij een stap worden geholpen tijdens de aankoop of verhuizing? Ook dan helpen wij je graag verder. In andere woorden, wij geven je eenmalig advies en verwijzen je gratis door naar passende specialist.

Na de aanvraag nemen we telefonisch contact op. Vervolgens helpen wij je eenmalig. Wil je nog een andere aanvraag doen? Geen probleem, wij helpen je graag aan de beste aanbieders in het hele aankooptraject.

Nee, er zijn geen verplichtingen. Ook als je alleen advies wilt ontvangen helpen wij je graag. Dus iedere mail die je ontvangt, is geheel gratis en vrijblijvend. Wil je echter geen gebruik maken van onze deals of specialisten? Geen probleem, jij bepaalt!