Notaris in Zeist

Het vinden van een notaris in Zeist is een belangrijk aspect bij het kopen van een huis of andere zaken rondom je woning of hypotheek. In Zeist zijn 3 notarissen actief. Dit is geen probleem, want er zijn genoeg notarissen in de buurt van Zeist. De notaris helpt met verschillende zaken rondom de aankoop van een nieuw huis in Zeist, het officieel maken van de hypotheek en andere notariële zaken.

Statistieken notarrissen in Zeist

 • Gemiddelde prijs Notaris in Zeist € 1.225
 • Minimale prijs Notaris in Zeist € 894
 • Maximale prijs Notaris in Zeist € 1.689
 • Aantal notarissen in Zeist 3

Aantal notarissen in de regio van Zeist

Wanneer je naar de notaris gaat om iets te regelen rondom je huis en/of hypotheek. Je bent niet gebonden aan Zeist. Wanneer er een goedkopere notaris in nabij gelegen plaatsen als Bosch en Duin is, dan is het ook mogelijk een afspraak te maken bij deze notaris. Naast de 3 notarissen in Zeist zelf, zijn er 16 notarissen binnen 10 kilometer en 56 binnen 20 kilometer van Zeist aanwezig. Dit laat duidelijk zien dat er tal van mogelijkheden zijn om een goede notaris te vinden in de regio van Zeist.

In Zeist
3
Binnen 10km
16
Binnen 20km
56

Diensten van notarissen in Zeist

In Zeist en de nabije omgeving zijn er 16 notarissen actief. Deze notarissen hebben verschillende specialisaties. Diverse notarissen uit de buurt van Zeist zijn gespecialiseerd in de volgende onderwerpen:

 • Het overdragen van eigendom en het opmaken van hypotheekakten voor verschillende soorten woningen.
 • Het adviseren over en opstellen van juridische documenten voor huis- en hypotheekzaken.
 • Specifieke diensten die relevant zijn voor de NOG TE BENOEMEN.

Kosten van een notaris in Zeist

De kosten van een notaris in Zeist variëren op basis van de notaris en om welke reden je bij de notaris moet zijn. Verschillende notarissen hebben hun eigen specialiteiten. Wanneer je een specifieke kwestie hebt is het van belang om te kijken welke notaris het beste is in Zeist voor deze opdracht.

Bij het kopen van een huis is de notaris verplicht, hierbij worden over het algemeen een hypotheekakte en leveringsakte afgenomen bij de notaris. De gemiddelde kosten voor deze 2 aktes in Zeist zijn € 1.225. Bij de kosten voor een hypotheek en leveringsakte zijn de kadastrale inschrijving, honorarium notaris, de wettelijke bijdrage kwaliteitsfonds en btw inbegrepen. Naast deze kosten, zijn er bij het aankopen van een huis andere veelgebruikte diensten van de notaris:

 • Samenlevingscontract
 • Koopovereenkomst
 • Opnemen van een overbruggingskrediet

Wanneer je de actuele prijzen van notarissen in de buurt wilt. Vraag vrijblijvend offertes aan. Ontvang de scherpste tarieven van notarissen in Zeist.

Bod geaccepteerd in Zeist

Zodra je bod is geaccepteerd op je woning in Zeist zijn er een aantal belangrijke stappen die genomen moeten worden. Hieronder staan de stappen die je moet regelen:

 1. Teken het voorlopige koopcontract
 2. Stel de hypotheekadviseur op de hoogte
 3. Vraag offertes aan voor taxateurs in Zeist
 4. Afspraak maken voor een bouwkundige keuring
 5. Regel alles met de notaris

Met de laatste stap zorg je ervoor dat de koop officieel gemaakt kan worden. Via HuisAssist zorg je voor notaris offertes met de scherpste tarieven in de buurt van Zeist.

Huis & Hypotheek in Zeist

Om verschillende redenen naast de aankoop van een huis is de notaris van belang. De notaris is in vrijwel alle gevallen nodig wil je iets officieel maken rondom je woning. Er zijn een aantal belangrijke zaken die te maken hebben met je huis en hypotheek in Zeist. Denk hierbij aan:

 • Erfpacht afkopen
 • Oversluiten van de hypotheek
 • Grond of oppervlakte kopen van de buren
 • Overbruggingskrediet

Naast zaken rondom het huis en hypotheek zijn er natuurlijk andere specialismen waar een notaris in Zeist op gefocust is. HuisAssist focust voornamelijk op huis en hypotheek.

Top notarissen Zeist

De top notarissen in Zeist is bepaald op basis van de locatie van de notariskantoren in en rondom Zeist. Bekijk direct de verschillende notariskantoren.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Zeist

Hoeveel notarissen zijn er in Zeist gevestigd?

+

In Zeist zijn er 3 notarissen gevestigd. Binnen 10 kilometer van Zeist zijn er 16 notarissen gevestigd en binnen 20 kilometer zijn er 56 notarissen gevestigd.

Wat kost een notaris Zeist?

+

De prijs van een notaris in Zeist kan variëren. De gemiddelde prijs van een notaris in Zeist ligt tussen de € 894 en € 1.689. Gemiddeld is dit € 1.225.

Wat is de goedkoopste notaris in Zeist?

+

De goedkoopste notaris in Zeist kan varrieren. De minimale prijs van een notaris is € 894. Maar dit kan per notaris verschillen. Bel 020 244 57 82 of vul het formulier in en we zoeken de goedkooptse notaris voor je uit.