Internet, TV & Bellen overzetten?

Vergelijk verschillende providers en zet je contract over naar je nieuwe adres

Bespaar veel kosten

14 dagen bedenktijd

Persoonlijk aanbod

Hoe vind ik een nieuw contract?

tv vergrootglas
Tv keuze
Tv met sterren

Selecteer jouw voorkeuren

Vergelijk de Internet, TV & Bellen providers

Jij kiest het juiste contract

[masterslider id=”8″]

Nieuw Internet, TV & Bellen contract?

Internet,
TV & Bellen

Als je op zoek bent naar een voordelig internet, TV en bellen contract, dan bent je bij HuisAssist aan het juiste adres. Wij bieden je een uitgebreid aanbod van abonnementen voor verschillende wensen en aanbieders.

Of je nu op zoek bent naar een snel en stabiel internetverbinding, een ruim tv-pakket met de nieuwste films en series of uitgebreide bellenmogelijkheden, wij hebben voor ieder wat wils. Bovendien bieden wij je de mogelijkheid om zelf de provider te kiezen en tegen welke voorwaarden, zodat je altijd kiest voor wat het beste bij je past.

Daarnaast profiteert je via HusiAssist van voordelige tarieven en kun je gebruikmaken van aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen. Bovendien bieden wij je een uitstekende service, waarbij wij altijd bereikbaar zijn voor vragen en advies.

Met ons internet, TV en bellen aanbieders kun je gemakkelijk en voordelig online communiceren en entertainment genieten. Vergelijk vandaag nog of neem contact op met één van onze assistenten, die graag hierbij verder helpt. om direct te bestellen. Wij helpen graag bij het vinden van het juiste contract!

Ontvang het
beste aanbod

HuisAssist helpt je bij het vinden van de beste aanbieder op uw nieuwe adres. We vergelijken aanbieders op de kwaliteit van internet, telefonie en digitale tv. Daarnaast vergelijken we de aanbieders op basis van klantenservice en hulp bij storingen.

Waarom Internet, TV & Bellen via HuisAssist?

Gratis Advies

Gratis advies en begeleiding bij een nieuw contract.

Persoonlijke Assistent

Advies op maat en persoonlijke begeleiding.

Beste Deals

Vergelijk en bespaar kosten op een nieuw contract.

Gemakkelijk

We sturen de overstap voor jou door naar de provider.

Onafhankelijk

Er zijn geen providers die een voorsprong hebben.

Geen Verplichtingen

Vergelijken kan altijd, zonder verplichting om een contract af te sluiten.

Alle diensten onder één dak

Veelgestelde vragen

Assistentie van A tot Z

HuisAssist staat in het hele traject van een nieuw huis gratis voor je klaar. Dus zowel tijdens de aankoop als de verhuizing. Wij voorzien je van advies gedurende het hele traject en verwijzen je door naar de juiste specialisten. Of je nou een aankoopmakelaar nodig hebt of de beste deal voor een klusjesman. Kortom, we kunnen je met alles helpen.

Altijd de beste deal

HuisAssist vergelijkt op basis van je voorkeuren honderden specialisten, zo hebben we voor iedereen een passende oplossing. Voor jou zoeken we altijd de beste deal, zodat je nooit te veel betaalt. 

Wil je liever bij één stap of dienst geholpen worden? Dat is ook geen probleem, we helpen je graag verder.

Een huis kopen is voor veel mensen een stressvolle periode. Het is een intensief traject met veel stappen. Al deze stappen lijken erg overweldigend, zeker als je voor het eerst een huis koopt. Zonder enige kennis is het moeilijk om te weten welke specialist je het beste van dienst kan zijn. Om die reden is het fijn als iemand je bij de hand neemt.

De assistent voorziet je van advies bij iedere stap en herinnert je aan belangrijke punten. Daardoor ben je goed voorbereid en vergeet je geen belangrijke stappen.

> Ontdek alle de stappen bij het traject van een huis kopen

Een huis kopen is al duur genoeg, HuisAssist is voor gratis jou als gebruiker. Daarbij zijn er geen verborgen kosten. Dat komt doordat wij doorverwijzen naar specialisten waarvan wij een kleine vergoeding van ontvangen. Voor elke klant zoeken wij de beste aanbieders van benodigde dienst. Zo weten wij zeker dat de klant goed wordt geholpen en geen onnodig hoge kosten maakt. Kortom, iedereen blij!

Onze assistent neemt telefonisch contact op. Direct na het invullen van je voorkeuren of gegevens, ontvang je een bevestiging. Daarna neemt de assistent telefonisch contact op. Na de kennismaking ontvang je passend advies en vergelijken wij geschikte specialisten. Vervolgens brengen wij je in contact met de specialist naar keuze. 

Natuurlijk, assistentie is geheel vrijblijvend. Wil je maar bij een stap worden geholpen tijdens de aankoop of verhuizing? Ook dan helpen wij je graag verder. In andere woorden, wij geven je eenmalig advies en verwijzen je gratis door naar passende specialist.

Na de aanvraag nemen we telefonisch contact op. Vervolgens helpen wij je eenmalig. Wil je nog een andere aanvraag doen? Geen probleem, wij helpen je graag aan de beste aanbieders in het hele aankooptraject.

Nee, er zijn geen verplichtingen. Ook als je alleen advies wilt ontvangen helpen wij je graag. Dus iedere mail die je ontvangt, is geheel gratis en vrijblijvend. Wil je echter geen gebruik maken van onze deals of specialisten? Geen probleem, jij bepaalt!