Over HuisAssist

HuisAssist

Assistentie van A tot Z.

Volledige assistentie tijdens het hele traject van een nieuw huis. Gratis begeleiding tijdens de aankoop én verhuizing tot zorgeloos wonen.

Een persoonlijke assistent voorziet je van deskundig advies en helpt je bij het vinden van de juiste specialisten en dienstverleners. Met behulp van digitale tools ontvang je steeds de beste deals op basis van locatie, voorkeur, prijs en gebruikers feedback.

Team HuisAssist

We delen dezelfde ambitie

HuisAssist is opgericht door vier jonge ondernemers vanuit verschillende vakgebieden, met de ambitie zoveel mogelijk mensen te helpen met een nieuw huis. We werken elke dag met veel plezier aan het constant verbeteren van onze diensten en het helpen van klanten. Hierbij staat de persoonlijke assistentie centraal. Elke aankoop en verhuizing is verschillend, daarom streven we er naar om iedereen te voorzien van advies op maat.

Youp

Co-Owner

Bart

Co-Owner

Rob

Web Developer

Mattijs

UX Design & Content

Onze Missie

Helpen aan het juiste adres

Het viel ons op dat in onze eigen omgeving veel huizenkopers moeite hadden met het kopen van een huis en alles wat daarbij komt kijken. Er zijn maar weinig bronnen waar het hele traject zorgvuldig en overzichtelijk wordt uitgelegd.  Daarnaast is het vaak onduidelijk wanneer welke dienstverleners nodig zijn en welke het beste past bij de huizenkoper. Met onze ervaring voelden we ons geroepen om iets aan deze onduidelijkheid te doen. Onze missie is dan ook om het hele traject overzichtelijk in kaart te brengen en de huizenkoper op weg te helpen. Door onze persoonlijke assistentie vinden we makkelijk een passende dienstverlener op het juiste moment voor de juiste prijs. Op deze manier hopen we dat mensen weer gaan genieten van het kopen van een nieuw huis.

Jaren ervaring

HuisAssist heeft al jaren ervaring binnen de huizenwereld

Persoonlijk advies

Je eigen assistent helpt je met advies op maat

Altijd bereikbaar

De assistent staat altijd voor je klaar

Partners van HuisAssist

Samen helpen we je verder

Menu
NL