Over HuisAssist

HuisAssist. Assistentie van A tot Z.

Volledige assistentie tijdens het hele traject van een nieuw huis. Gratis begeleiding tijdens de aankoop én verhuizing tot zorgeloos wonen.

Een persoonlijke assistent voorziet je van deskundig advies en helpt je bij het vinden van de juiste specialisten en dienstverleners. Met behulp van digitale tools ontvang je steeds de beste deals op basis van locatie, voorkeur, prijs en gebruikers feedback.

Wie zijn we

HuisAssist is opgericht door vier jonge enthousiastelingen, allemaal met de ambitie zoveel mogelijk mensen te helpen. Samen werken we elke dag met heel veel plezier aan het constant verbeteren van onze diensten en het helpen van klanten. Hierbij staat de persoonlijke assistentie centraal. We zijn ons bewust dat geen enkele verhuissituatie hetzelfde is, daarom streven we er naar om iedereen te voorzien van advies op maat.

Youp

Co-Owner

Bart

Co-Owner

Rob

Web Developer

Mattijs

UX Design & Content

Ons doel

Het viel ons op dat in onze eigen omgeving veel mensen moeite hadden met het kopen van een huis en alles wat daarbij komt kijken. Er zijn maar weinig bronnen waar het hele traject zorgvuldig is uitgelegd. Dit is overigens ook begrijpelijk, want zo’n verhuizing is niet niks. Met onze ervaring voelden we ons geroepen om iets aan deze onduidelijkheid te doen. Ons doel is dan ook om het hele traject overzichtelijk in kaart te brengen en alle zorgen bij de consument weg te nemen. Op deze manier kunnen mensen weer genieten van het kopen van een huis, wat natuurlijk een spannende en leuke ervaring hoort te zijn.

Jaren ervaring

HuisAssist heeft al jaren ervaring binnen de huizenwereld

Persoonlijk advies

Je eigen assistent helpt je met advies op maat

Altijd bereikbaar

Onze assistenten staan altijd voor je klaar

Huidige partners

Menu