Over HuisAssist

Home.HuisAssist.

HuisAssist

Assistentie van A tot Z.

Volledige assistentie tijdens het hele traject van een nieuw huis. Gratis begeleiding tijdens de aankoop én verhuizing tot zorgeloos wonen.

Een persoonlijke assistent voorziet je van deskundig advies en helpt je bij het vinden van de juiste specialisten en dienstverleners. Met behulp van digitale tools ontvang je steeds de beste deals op basis van locatie, voorkeur, prijs en gebruikers feedback.

Team HuisAssist

We delen dezelfde ambitie

HuisAssist is opgericht door vier jonge ondernemers vanuit verschillende vakgebieden, met de ambitie zoveel mogelijk mensen te helpen met een nieuw huis. We werken elke dag met veel plezier aan het constant verbeteren van onze diensten en het helpen van klanten. Hierbij staat de persoonlijke assistentie centraal. Elke aankoop en verhuizing is verschillend, daarom streven we er naar om iedereen te voorzien van advies op maat.

Youp

Co-Owner

Foto Bart Strietman

Bart

Co-Owner

Mattijs

Mattijs

UX Design & Content

Foto Beer

Beer

Sales en operational manager

Foto Bram

Bram

Customer service

Dirk Ankone Foto

Dirk

Customer service

Otte von Saher

Otte

Customer service

Rembrandt HuisAssist

Rembrandt

Customer service

Onze Missie

Helpen aan het juiste adres

Het viel ons op dat in onze eigen omgeving veel huizenkopers moeite hadden met het kopen van een huis en alles wat daarbij komt kijken. Er zijn maar weinig bronnen waar het hele traject zorgvuldig en overzichtelijk wordt uitgelegd.  Daarnaast is het vaak onduidelijk wanneer welke dienstverleners nodig zijn en welke het beste past bij de huizenkoper. Met onze ervaring voelden we ons geroepen om iets aan deze onduidelijkheid te doen. Onze missie is dan ook om het hele traject overzichtelijk in kaart te brengen en de huizenkoper op weg te helpen. Door onze persoonlijke assistentie vinden we makkelijk een passende dienstverlener op het juiste moment voor de juiste prijs. Op deze manier hopen we dat mensen weer gaan genieten van het kopen van een nieuw huis.

Checkbox
Jaren ervaring

HuisAssist heeft jaren ervaring binnen de huizenwereld

Checkbox
Persoonlijk advies

Je eigen assistent helpt je met advies op maat

Checkbox
Altijd bereikbaar

De assistent staat altijd voor je klaar

Jodenbreestraat 25, 1011 PZ Amsterdam
020 244 5782