Telefoon.Giftcarrd

Vertel anderen over HuisAssist en ontvang een beloning ter waarde van € 20!

Vertel anderen over HuisAssist

Hoe kan ik de
€ 20 besteden?

Zodra jouw aanbeveling HuisAssist een betalende klant is geworden, sturen wij jou een e-mail en kun je kiezen uit een cadeaubon van diverse bedrijven.

Wat zijn de
voorwaarden?

De persoon die jij aanbeveelt, is nog niet bij ons bekend. Bij het afsluiten van de eerste dienst uit het aankoopproces ontvang je de beloning. Deze ontvang je op het moment dat jouw aanbeveling een betalende klant bij ons is geworden. Wij houden dit automatisch bij, je hoeft hier zelf dus niets voor te doen. 

Alleen voor een van de diensten uit het aankoopproces (hypotheekadviseur, makelaar, bouwtechnische keuring, taxateur en notaris) ontvang je de beloning. Voor de overige diensten ontvang je geen beloning.

Hoe werkt het
aanbevelen?

Om een aanbeveling te doen, hoef je alleen het bovenstaande formulier volledig ingevuld op te sturen. Wij sturen hierna een e-mail  aan jouw aanbeveling, inclusief een persoonlijke inlog. 

Is er een maximum
aanbevelingen?

Er is geen limiet aan het aantal vrienden, vriendinnen, familieleden, collega’s en kennissen dat je kunt aanbevelen. Voor iedereen die dankzij jou HuisAssist klant wordt, belonen we je met een cadeaubon ter waarde van € 20.