⚠ De aanvraag is altijd gratis en vrijblijvend.
Gratis telefonisch advies
Kom snel in contact
KNB aangesloten notarissen
Alle prijzen incl. bijkomende kosten
0 x
passende notarissen in je mail
0
besparen op een notaris afspraak
0 +
nieuwe afspraken in de afgelopen week
KNB notarissen
Alleen KNB notarissen
0 x
passende notarissen in je mail
0
besparen op een notaris afspraak
0 +
nieuwe afspraken in de afgelopen week
KNB notarissen
Alleen KNB notarissen

Notaris Hilversum

Er zijn veel notarissen in Hilversum en omgeving die je goed verder kunnen begeleiden op verschillende soorten rechtsgebieden. Het kan best lastig zijn om een keuze te maken uit deze notarissen in Hilversum omdat je geen inzicht hebt in hun specialisaties, werkwijze en prijzen.

Wij hebben de top 10 beste notarissen uit Hilversum voor je op een rijtje gezet en geven je daarnaast een indicatie van de kosten van notarissen in Hilversum.

Kosten notarissen in Hilversum

Als je notarissen in Hilversum zoekt is het eerste wat je meestal wilt weten “hoe duur is een notaris in Hilversum eigenlijk?”. Onderaan deze pagina zie je een overzicht met de top 10 beste notarissen van Hilversum waardoor je een idee krijgt welke notarissen goed zijn. Dit is gebaseerd op een combinatie van prijs en kwaliteit wat dus nog weinig zegt over wat de notaris kost in Hilversum .

Wat notarissen in Hilversum kosten is lastig te zeggen omdat het simpelweg varieert per notaris per periode. Prijzen veranderen met de tijd en de notarissen, ook in Hilversum, bepalen zelf wat de kosten voor akten die zij voorbereiden. Vandaar dat het lastig is om een inzicht te geven over de kosten van een notaris in Hilversum.

Om je toch een gevoel te geven wat een gemiddeld bedrag is voor akten van een notaris hebben we even de twee meest voorkomende akten inclusief prijs voor je neergezet. De prijzen geven een indicatie van wat zo’n akte minimaal en maximaal zou kunnen kosten.

Voorbeeld

Akte Kosten
Hypotheekakte € 650 – € 900
Leveringsakte €500 – € 820
Hypotheekakte + leveringsakte € 1300 – € 2150

 

Als je een woning in Hilversum koopt heb je minimaal deze twee akten nodig, mits je de aankoop met een hypotheek doet.

In de akte van levering wordt vastgelegd dat de woning op jouw naam komt te staan en in de hypotheekakte wordt vastgelegd wat je verplichtingen zijn tegenover de hypotheekverstrekker. Het is aan te raden om deze twee akten samen af te nemen aangezien je dan vaak voordeliger uit bent.

Notarissen vergelijken in Hilversum

Notarissen vergelijken is altijd verstandig als je er een nodig hebt. Zoals hierboven benoemd veranderen de prijzen continu en is het dus verstandig om te kijken welke notaris op dit moment de beste deal voor jou heeft.

Vergelijk hier en ontvang 3 offertes van de notarissen in Hilversum. Hierin ontvang je de goedkoopste notaris in Hilversum, de notaris die het meest dichtbij zit en de notaris met de beste klantenbeoordeling.

Top 10 beste notarissen Hilversum

Wij hebben een lijst samengesteld met de top 10 beste notarissen in Hilversum en omgeving. Hierbij zijn we uitgegaan van een combinatie van kwaliteit, prijs en klantenbeoordelingen. De notarissen zijn niet op chronologische wijze ingedeeld.

HuisAssist logo

1. Notea mijn notaris

Notea notarissen gelegen in Hilversum is één van de bekendste notarissen in Hilversum. Zonder poespas proberen zij je op een zo goed mogelijke wijze verder te begeleiden en te helpen met de akten die je nodig hebt. Een makkelijk bereikbare notaris in Hilversum, ook als je van buitenaf komt.

Groest 93, Hilversum
HuisAssist logo

2. Jabri

Notariaat Jabri is een gerespecteerd notariaat binnen Hilversum en is opgericht door meneer Jabri zelf. Met zijn team die iets kleiner is dan andere notarissen in Hilversum staat een persoonlijke ervaring garant voor een goede begeleiding. Dit maakt het dat Jabri notarissen één van de beste notarissen in Hilversum en omgeving is.

Soestdijkerstraatweg 8, Hilversum
HuisAssist logo

3. Horst & van de Graaff

Horst & van de Graaf is een all-round notariskantoor in Hilversum je die dus op elk notarieel gebied goed verder kan helpen. Een persoonlijke en vakkundige ervaring staat bij Horst & van de Graaff centraal, vandaar dat ze behoren tot de top 10 beste notarissen van Hilversum.

Bothalaan 1, Hilversum
HuisAssist logo

4. Davina & Partners

Davina & Partners is één van de meest prominente notarissen van Hilversum. Vanuit hartje Hilversum begeleiden ze je goed op hun full-service notariskantoor. Hierbij hebben ze 3 afdelingen die zijn gespecialiseerd in onroerend goed, familierecht en ondernemingsrecht. Davina & Partners is een goede notaris in Hilversum en hun team helpt je graag verder.

Emmastraat 19, 1211 NE Hilversum
HuisAssist logo

5. Van Ligten notarissen

Van Ligten notarissen kunnen je professioneel verder helpen waarbij ze aandacht voor de klant erg belangrijk vinden. Op een integere manier begeleiden ze je goed verder waarbij ze rekening houden met de gevoeligheid van sommige aanvragen met betrekking tot de klant. Van Ligten notarissen is daarom een van de betere notarissen in Hilversum.

Floralaan 21, Hilversum
HuisAssist logo

6. Van Hengstum en Stolp

Met twee notarissen, twee kandidaat-notarissen en een heel team onder zich is van Hengstum & Stolp een erkend notariaat in Hilversum. Met specialisten in elke bedrijfstak kunnen ze met hun full-service kantoor elke valkuil die jij misschien niet ziet vermijden. Voor een lokale notaris in Hilversum met expertise is dit een hele goeie optie.

Melkpad 28, Hilversum
HuisAssist logo

7. Van limburg stirum

Van Limburg Stirum is een relatief jong notariaat in Hilversum met zijn oprichting in 2000. Desondanks is er veel ervaring te vinden en proberen ze met korte lijnen de communicatie en afhandeling snel te maken, mits dat het tempo is die de klant verwacht. Ze zijn niet de grootste notaris in Hilversum qua team en kan je dus ook persoonlijker begeleiden op een rustiger tempo.

Koninginneweg 2, Hilversum
HuisAssist logo

8. Notariskantoor van Veeren

Notariskantoor van Veeren is een notaris die goed bekend is in Hilversum. Het staat bekend als een sympathieke notaris die op een betrokken en toegankelijke manier je graag verder begeleidt. Als je gaat voor oprechtheid en een positieve persoonlijke arvaring is notaris van Veeren één vcan de betere notarissen

Soesterbergsestraat 14, Soest
HuisAssist logo

9. Jager bokdam de visser netwerk notarissen

Een zeer ervaren notaris die al jaren het vak beoefent.  Al jaren garandeert deze notaris een professionele juridische begeleiding waarbij de benodigde akten vakkundig opgesteld worden. Na de aansluiting met netwerk notarissen is deze garantie alleen maar groter geworden. Vandaar dat het één van de beste notarissen is in Hilversum en omgeving.

Van Weedestraat 2, Soest
HuisAssist logo

10. Notalex Laren

Notalex notarissen in omgeving Hilversum heeft een breed assortiment als het gaat om rechtsgebieden waar ze verstand van hebben. Op die manier proberen ze je niet alleen eenmalig te helpen, maar proberen ze juist te focussen op een relatie die langer duurt dan alleen dat. Na de samenwerking met een partij genaamd de Boer Pheifer is de expertise allen maar groter geworden.

Eemnesserweg 9, Laren

Hoe vind ik een notaris?

Voorkeuren van de makelaar
Makelaar keuze
Kies de beste makelaar
Makelaar contact

Vul je gegevens in

Ontvang de drie notarissen per mail

Jij kiest de juiste notaris

Notaris neemt contact op

[masterslider id=”10″]

Waarom een notaris via HuisAssist?

Gratis Advies

Gratis advies en begeleiding gedurende de koopovereenkomst en overdracht.

Persoonlijke Assistent

Advies op maat en persoonlijke begeleiding.

Beste Deals

Vergelijk en bespaar kosten op een notaris.

Betrouwbaar

We verwijzen alleen door naar betrouwbare notarissen.

Onafhankelijk

Er zijn geen notarissen die een voorsprong hebben.

Geen Verplichtingen

Je bent niet verplicht een afspraak te maken.

Alle diensten onder één dak

Veelgestelde vragen

Ja, de notaris zorgt naast het in orde maken van de benodigde akten voor juridisch advies. De notaris helpt mensen bij het aan- en verkopen van een huis om de afspraken rechtsgeldig en bindend te maken. Dit geldt niet alleen voor de koop- en leveringsakte, denk bijvoorbeeld ook aan een samenlevingscontract.

Ja, de leveringsakte en de hypotheekakte zijn allebei verplicht en worden allebei opgesteld door een notaris. Er is geen andere mogelijkheid om de aankoop bindend te maken.

De prijs van een notaris is erg afhankelijk van welke aktes er opgemaakt moeten worden. De kosten van een hypotheekakte liggen tussen de € 600 en € 1.100.  Bij een hypotheek- en leveringsakte liggen de prijzen van de notaris tussen de € 1.300 en € 2.100.

Er zijn verschillende manieren hoe notariskantoren werken. De prijs van diverse notariskantoren is erg laag, omdat alle aktes via één centraal punt worden opgemaakt. Wanneer je juist meer service verwacht kun je beter een notaris kiezen met wie je direct kunt schakelen. Dit heeft voordelen wanneer je veel verschillende aktes moet laten opmaken. Laat je dus goed informeren met wat voor een notariskantoor je werkt.

Ja, de kosten voor de notaris zijn volledig fiscaal aftrekbaar.

BLOG

Sleuteloverdracht

Wat is een akte van levering

Notaris
Een akte van levering speelt een cruciale rol bij het overdragen van een woning. Deze wettelijke overeenkomst tussen de koper en de verkoper bevat gedetailleerde informatie over de woning en…
Lees verder