Taxateurs in Papekop

Vergelijk de prestaties van de makelaars

In Papekop zijn tientallen taxateurs actief die hier een taxatie mogen uitvoeren. In Papekop mag het adres van de taxateur maximaal 20 kilometer afstand van het te taxeren object zijn. Hieronder de belangrijkste conclusies over taxateurs in Papekop:

 • Er zijn 183 taxateurs die mogen taxeren in Papekop
 • Een taxateur moet gelegen zijn binnen een straal van 20 kilometer.
 • Een gevalideerde NWWI taxatie is vaak verplicht voor je woning in Papekop
 • De kosten van een NWWI taxatie in Papekop variëren tussen de € 370 en € 830
 • Ontdek onderaan de top-20 dichtstbijzijnde taxateurs in Papekop

Prestaties makelaars in Papekop afgelopen 12 maanden

 • Aantal taxateur actief in omgeving € 183
 • Maximale afstand van Papekop 20KM

Aantal taxateurs actief in Papekop

Omdat iedere taxateur alleen woningen mag taxeren in Papekop wanneer zij binnen 20KM gevestigd zijn. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 183 taxateurs zijn in de regio van Papekop wie je woning mag taxeren. Er zijn verschillende redenen om een taxatie uit te voeren:

 • Hypotheek aanvraag
 • Voor en na verbouwing
 • Hypotheek verhogen
 • Hypotheek rente verlaging
 • Scheiding voor eerlijke woningwaarde

Kosten taxatie van een woning in Papekop

De kosten van een taxatie lopen erg uiteen, dit komt doordat iedere taxateur zelf de kosten voor een taxatie mag bepalen. In Papekop zijn de taxatiekosten daarom ook erg uiteenlopend. Het minimale bedrag voor een taxatie is € 370, terwijl de hoogste prijs voor een taxatie ongeveer € 830 is. De prijzen variëren, omdat niet iedere taxateur in Papekop gefocust is op woningtaxaties. Dit zorgt ervoor dat de taxateur een hogere prijs vraagt dan wanneer de taxateur de hele dag door taxaties uitvoert.

NWWI taxatie in Papekop

In veel gevallen is een gevalideerd taxatierapport nodig. Dit type taxatierapport heet een NWWI taxatierapport. Om in Papekop een NWWI taxatie aan te vragen moet de taxateur binnen een straal van 20 gevestigd zijn. Voor in Papekop komen er 183 in aanmerking om woningen in Papekop te taxeren.

WOZ waarde versus taxatiewaarde

Gemiddelde WOZ 2022
€ 369.000
Gemiddelde WOZ 2023
€ 417.000
Stijging WOZ
13%

De WOZ-waarde van je woning in de gemeente Oudewater is het afgelopen jaar met 13% gestegen. De woningwaarde van je woning is hierbij waarschijnlijk ook gestegen. De WOZ-waarde van je woning in Papekop wordt bepaald op basis van de verkoopcijfers van de afgelopen jaren. Wanneer de WOZ waarde is gestegen, dan is de taxatiewaarde van je woning hoogstwaarschijnlijk ook gestegen. De taxatiewaarde is over het algemeen hoger dan de huidige WOZ-waarde.

Bekijk hier de huidige WOZ-waarde van je woning in Papekop

Verschil tussen taxatie en waardebepaling

Wanneer je een huis koopt is het verplicht je nieuwe woning te taxeren, ook in Papekop is dit het geval. Bij een woningtaxatie ontvang je een taxatierapport. Terwijl een waardebepaling gedaan zal worden door een lokale makelaar. Deze waardebepaling doet een makelaar gratis.

Benieuwd welke makelaars het beste in presteren Papekop? Juiste Makelaar heeft een overzicht van makelaars in Papekop. Ontdek welke makelaars goed presteren, hoe de lokale woningmarkt in Papekop beweegt en welke makelaar het beste voor jou is.

Bekijk hier de woningmarkt statistieken en de prestaties van makelaars in Papekop

Top 10 dichtstbijzijnde taxateurs actief Papekop

In Papekop is de vraag naar NWWI taxateurs altijd noodzakelijk vanwege de aankoop en verbouwingen in Papekop. Het vinden van een geschikte taxateur kan het verschil maken. Een taxateur in Papekop kan je helpen met de goedkoopste taxatie, maar ook met een spoed taxatie. Om je te helpen het vinden van een taxateur hebben wij een top 10 dichtstbijzijnde taxateurs gemaakt. Deze taxateurs mogen allemaaal taxeren in Papekop. Deze top 10 taxateurs is gebaseerd op gegevens uit onze taxateur-database. Hierbij gaat het om lokale taxateurs uit Papekop en de omgeving.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Papekop

Hoeveel taxateurs zijn er in Papekop gevestigd?

+

In Papekop zijn er 183 gevestigd. Deze taxateurs mogen een taxatie in Papekop uitvoeren.

Wat kost een taxatie voor je woning in Papekop?

+

De kosten voor een NWWI gevalideerde taxatie kunnen verschillen. In Papekop liggen de kosten voor een taxatierapport tussen de € 370 en € 830.

Hoeveel taxateurs zijn er actief in Papekop?

+

In totaal mogen er 183 woningen taxeren in Papekop. Hierbij gaat het om verschillende type taxaties waaronder de woningtaxatie.

Binnen welke straal moet de taxateur vandaan komen in Papekop?

+

In Papekop mogen taxateurs binnen een straal van 20 kilometer een woning taxeren. Dit is het adres van de taxateur ten opzichte van jouw woning.