Energielabels in Haren Gn

Een energielabel voor je woning in Haren Gn is verplicht bij de verkoop of verhuur van de woning. Het energielabel geeft aan hoe duurzaam de woning is. In Haren Gn zijn totaal 4855 energielabels afgegeven voor woningen. Het meest voorkomende energielabel in Haren Gn is energielabel A. In de grafiek hieronder ontdek je welk energielabel hoe vaak voorkomt in Haren Gn.​​

LabelPercentage
a+5%
a26%
b14%
c22%
d13%
e10%
f5%
g6%

Type woningen per energielabel in Haren Gn

Ieder type woning heeft in Haren Gn een ander energielabel. Bekijk hier de verschillende type woningen in Haren Gn en welk type energielabel hierbij het meeste voorkomt. Ben je zelf op zoek naar een energielabel voor jouw woning in Haren Gn? Vraag direct offertes aan om een energielabel voor een scherp tarief te vinden.

  • A+ (A++, A+++, A++++)
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G

Appartementen

Het hoogste label is 'a+' met een aantal van 137. Het laagste label is 'f' met een waarde van 23. De verdeling laat zien hoe de waarden verdeeld zijn over verschillende energielabels, waarbij elk label een deel van de taartgrafiek vertegenwoordigt.

137
57
73
65
49
35
23
47

Rijtjeshuis

Het hoogste label is 'c' met een aantal van 130. Het laagste label is 'a+' met een waarde van 17. De verdeling laat zien hoe de waarden verdeeld zijn over verschillende energielabels, waarbij elk label een deel van de taartgrafiek vertegenwoordigt.

17
106
72
130
77
40
61
83

Maisonnette

Het hoogste label is 'b' met een aantal van 38. Het laagste label is 'a+' met een waarde van 0. De verdeling laat zien hoe de waarden verdeeld zijn over verschillende energielabels, waarbij elk label een deel van de taartgrafiek vertegenwoordigt.

0
31
38
9
6
9
1
2

Portiekwoning

Geen data beschikbaar

Rijtjeshuis

Het hoogste label is 'c' met een aantal van 302. Het laagste label is 'g' met een waarde van 13. De verdeling laat zien hoe de waarden verdeeld zijn over verschillende energielabels, waarbij elk label een deel van de taartgrafiek vertegenwoordigt.

58
287
154
302
129
86
16
13

Rijtjeshuis

Het hoogste label is 'a' met een aantal van 505. Het laagste label is 'a+' met een waarde van 24. De verdeling laat zien hoe de waarden verdeeld zijn over verschillende energielabels, waarbij elk label een deel van de taartgrafiek vertegenwoordigt.

24
505
187
380
224
152
110
110

Flatwoning

Geen data beschikbaar

Appartementen

Geen data beschikbaar

Logieswoning

Het hoogste label is 'c' met een aantal van 3. Het laagste label is 'a' met een waarde van 0. De verdeling laat zien hoe de waarden verdeeld zijn over verschillende energielabels, waarbij elk label een deel van de taartgrafiek vertegenwoordigt.

1
0
0
3
0
0
0
0

De meest duurzame wijk van Haren Gn is Wijk 01 Overig Smallingerland

De groenste wijk is Wijk 01 Overig Smallingerland, deze wijk heeft de meeste A+, A en B energielabels. De huizen in deze wijken zijn beter geïsoleerd, hebben meer zonnepanelen, zonneboilers en energiezuinige cv-ketels. Nieuwbouwwoningen krijgen vaker een hoge energielabel omdat dit wettelijk bepaald is.

Minst duurzame wijk van Haren Gn is Haren-West e.o.

De minst presterende energielabels zijn energielabel E, F en G. In Haren Gn dit de wijk waar de meeste energieverslindende woningen staan. Het percentage van de woningen die een energielabel van E of lager is 24%.

Energielabel adviseurs in de buurt van Haren Gn

Hieronder vind je een overzicht van energielabel adviseurs in de buurt van Haren Gn. Deze adviseurs komen misschien niet uit Haren Gn, maar zijn wel actief in de regio. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en wij vergelijken de beste adviseurs voor jou.