Taxateurs in Veeningen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

In Veeningen zijn tientallen taxateurs actief die hier een taxatie mogen uitvoeren. In Veeningen mag het adres van de taxateur maximaal 20 kilometer afstand van het te taxeren object zijn. Hieronder de belangrijkste conclusies over taxateurs in Veeningen:

 • Er zijn 66 taxateurs die mogen taxeren in Veeningen
 • Een taxateur moet gelegen zijn binnen een straal van 20 kilometer.
 • Een gevalideerde NWWI taxatie is vaak verplicht voor je woning in Veeningen
 • De kosten van een NWWI taxatie in Veeningen variëren tussen de € 360 en € 760
 • Ontdek onderaan de top-20 dichtstbijzijnde taxateurs in Veeningen

Prestaties makelaars in Veeningen afgelopen 12 maanden

 • Aantal taxateur actief in omgeving € 66
 • Maximale afstand van Veeningen 20KM

Aantal taxateurs actief in Veeningen

Omdat iedere taxateur alleen woningen mag taxeren in Veeningen wanneer zij binnen 20KM gevestigd zijn. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 66 taxateurs zijn in de regio van Veeningen wie je woning mag taxeren. Er zijn verschillende redenen om een taxatie uit te voeren:

 • Hypotheek aanvraag
 • Voor en na verbouwing
 • Hypotheek verhogen
 • Hypotheek rente verlaging
 • Scheiding voor eerlijke woningwaarde

Kosten taxatie van een woning in Veeningen

De kosten van een taxatie lopen erg uiteen, dit komt doordat iedere taxateur zelf de kosten voor een taxatie mag bepalen. In Veeningen zijn de taxatiekosten daarom ook erg uiteenlopend. Het minimale bedrag voor een taxatie is € 360, terwijl de hoogste prijs voor een taxatie ongeveer € 760 is. De prijzen variëren, omdat niet iedere taxateur in Veeningen gefocust is op woningtaxaties. Dit zorgt ervoor dat de taxateur een hogere prijs vraagt dan wanneer de taxateur de hele dag door taxaties uitvoert.

NWWI taxatie in Veeningen

In veel gevallen is een gevalideerd taxatierapport nodig. Dit type taxatierapport heet een NWWI taxatierapport. Om in Veeningen een NWWI taxatie aan te vragen moet de taxateur binnen een straal van 20 gevestigd zijn. Voor in Veeningen komen er 66 in aanmerking om woningen in Veeningen te taxeren.

WOZ waarde versus taxatiewaarde

Gemiddelde WOZ 2022
€ 272.000
Gemiddelde WOZ 2023
€ 324.000
Stijging WOZ
19%

De WOZ-waarde van je woning in de gemeente DeWolden is het afgelopen jaar met 19% gestegen. De woningwaarde van je woning is hierbij waarschijnlijk ook gestegen. De WOZ-waarde van je woning in Veeningen wordt bepaald op basis van de verkoopcijfers van de afgelopen jaren. Wanneer de WOZ waarde is gestegen, dan is de taxatiewaarde van je woning hoogstwaarschijnlijk ook gestegen. De taxatiewaarde is over het algemeen hoger dan de huidige WOZ-waarde.

Bekijk hier de huidige WOZ-waarde van je woning in Veeningen

Verschil tussen taxatie en waardebepaling

Wanneer je een huis koopt is het verplicht je nieuwe woning te taxeren, ook in Veeningen is dit het geval. Bij een woningtaxatie ontvang je een taxatierapport. Terwijl een waardebepaling gedaan zal worden door een lokale makelaar. Deze waardebepaling doet een makelaar gratis.

Benieuwd welke makelaars het beste in presteren Veeningen? Juiste Makelaar heeft een overzicht van makelaars in Veeningen. Ontdek welke makelaars goed presteren, hoe de lokale woningmarkt in Veeningen beweegt en welke makelaar het beste voor jou is.

Bekijk hier de woningmarkt statistieken en de prestaties van makelaars in Veeningen

Top 10 dichtstbijzijnde taxateurs actief Veeningen

In Veeningen is de vraag naar NWWI taxateurs altijd noodzakelijk vanwege de aankoop en verbouwingen in Veeningen. Het vinden van een geschikte taxateur kan het verschil maken. Een taxateur in Veeningen kan je helpen met de goedkoopste taxatie, maar ook met een spoed taxatie. Om je te helpen het vinden van een taxateur hebben wij een top 10 dichtstbijzijnde taxateurs gemaakt. Deze taxateurs mogen allemaaal taxeren in Veeningen. Deze top 10 taxateurs is gebaseerd op gegevens uit onze taxateur-database. Hierbij gaat het om lokale taxateurs uit Veeningen en de omgeving.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Veeningen

Hoeveel taxateurs zijn er in Veeningen gevestigd?

+

In Veeningen zijn er 66 gevestigd. Deze taxateurs mogen een taxatie in Veeningen uitvoeren.

Wat kost een taxatie voor je woning in Veeningen?

+

De kosten voor een NWWI gevalideerde taxatie kunnen verschillen. In Veeningen liggen de kosten voor een taxatierapport tussen de € 360 en € 760.

Hoeveel taxateurs zijn er actief in Veeningen?

+

In totaal mogen er 66 woningen taxeren in Veeningen. Hierbij gaat het om verschillende type taxaties waaronder de woningtaxatie.

Binnen welke straal moet de taxateur vandaan komen in Veeningen?

+

In Veeningen mogen taxateurs binnen een straal van 20 kilometer een woning taxeren. Dit is het adres van de taxateur ten opzichte van jouw woning.