Vind een geschikte verhuizer

Vergelijk verhuizers op prijs, kwaliteit, service en reviews

Verhuizers in heel Nederland
Bespaar veel kosten
De beste specialisten

Hoe vind ik een verhuizer?

Vul je gegevens in

Vergelijk verhuizers op prijs en kwaliteit

Maak gemakkelijk een afspraak


Vul je gegevens in

 


Vergelijk verhuizers op prijs en kwaliteit

 


Maak gemakkelijk een afspraak

 

Wat doet een verhuizer?

Hoe een geschikte
verhuizer vinden?

Een verhuizer verplaatst al je spullen van je oude naar je nieuwe huis. De prijs hiervan hangt af van het aantal spullen en de afstand. Ook wordt gekeken naar de moeilijkheidsgraad voor het verplaatsen van de spullen. Is het op de begane grond? Is er een brede deur? Hoe lang is de looproute van de woning naar de verhuisbus? Kortom, of het gemakkelijk is de spullen van het oude huis naar het nieuwe huis te verplaatsen.

Wat kost een
verhuizer?

HuisAssist berekent voor jou de kosten van je verhuizing. Doordat we veel klanten hebben geholpen met hun verhuizing hebben we steeds beter beeld van de kosten. De prijs wordt berekend op basis van meer dan 50.000 offertes. In de meeste gevallen zitten we er maximaal 10% naast. De prijzen van verschillende verhuisbedrijven sterk verschillen. Het is dus van groot belang om meerdere offertes te vergelijken.

Besparen op
verhuizing

Er valt veel geld te besparen met de verhuizing, ook als je met een verhuisbedrijf werkt. In de weken voor de verhuizing kan je alvast beginnen met het inpakken van de dozen. Kleine spullen kun je al tijdens eerdere bezoeken zelf verhuizen. Kleine spullen betekent vaak veel lopen en dat is kostbare tijd als je een verhuisbedrijf inhuurt. Daarnaast is het verstandig om op een doordeweekse dag te verhuizen. In het weekend rekenen verhuisbedrijven vaak toeslagen. Veel werkgevers geven een extra vrije dag voor verhuizen, dus controleer of dit ook bij jou het geval is. Plan de verhuisdatum ruim van te voren. Neem de tijd om verschillende verhuisbedrijven te vergelijken en te beginnen met inpakken. Een goede voorbereiding van de verhuizing scheelt vaak een hoop tijd tijdens de verhuizing en daarmee kosten.

Verhuizer
vergelijken

Via HuisAssist vergelijk je gemakkelijk verschillende verhuizers. Verhuizers verschillen namelijk op basis van prijs, kwaliteit en garantie. Een verhuisofferte bestaat uit verschillende kosten. Het is belangrijk dat je de offerte goed doorneemt. Kijk goed naar de kosten van een eventuele uitloop. Hoe de nacalculatie wordt berekend staat vaak in de algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden verschillen tussen verhuizers. Erkende verhuizers verzekeren vaak tot € 100.000. Andere verhuizers hebben weer betere annuleringsvoorwaarden. Lees daarom altijd goed de voorwaarden door tijdens het vergelijken van verhuisoffertes.

Met HuisAssist vergelijk je gemakkelijk verhuizers.

Waarom een verhuizer via HuisAssist?

Gratis Advies

Gratis advies en begeleiding gedurende de verhuizing.

Persoonlijke Assistent

Advies op maat en persoonlijke begeleiding.

Beste Deals

Vergelijk en bespaar kosten op een verhuizer.

Betrouwbaar

We verwijzen alleen door naar gekeurde verhuizers.

Onafhankelijk

Er zijn geen verhuizers die een voorsprong hebben.

Geen Verplichtingen

Vergelijken kan altijd, zonder verplichting om een afspraak te maken.

Alle diensten onder één dak

Veelgestelde vragen