Taxateurs in Goirle

Vergelijk de prestaties van de makelaars

In Goirle zijn tientallen taxateurs actief die hier een taxatie mogen uitvoeren. In Goirle mag het adres van de taxateur maximaal 20 kilometer afstand van het te taxeren object zijn. Hieronder de belangrijkste conclusies over taxateurs in Goirle:

 • Er zijn 127 taxateurs die mogen taxeren in Goirle
 • Een taxateur moet gelegen zijn binnen een straal van 20 kilometer.
 • Een gevalideerde NWWI taxatie is vaak verplicht voor je woning in Goirle
 • De kosten van een NWWI taxatie in Goirle variëren tussen de € 350 en € 780
 • Ontdek onderaan de top-20 dichtstbijzijnde taxateurs in Goirle

Prestaties makelaars in Goirle afgelopen 12 maanden

 • Aantal taxateur actief in omgeving € 127
 • Maximale afstand van Goirle 20KM

Aantal taxateurs actief in Goirle

Omdat iedere taxateur alleen woningen mag taxeren in Goirle wanneer zij binnen 20KM gevestigd zijn. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 127 taxateurs zijn in de regio van Goirle wie je woning mag taxeren. Er zijn verschillende redenen om een taxatie uit te voeren:

 • Hypotheek aanvraag
 • Voor en na verbouwing
 • Hypotheek verhogen
 • Hypotheek rente verlaging
 • Scheiding voor eerlijke woningwaarde

Kosten taxatie van een woning in Goirle

De kosten van een taxatie lopen erg uiteen, dit komt doordat iedere taxateur zelf de kosten voor een taxatie mag bepalen. In Goirle zijn de taxatiekosten daarom ook erg uiteenlopend. Het minimale bedrag voor een taxatie is € 350, terwijl de hoogste prijs voor een taxatie ongeveer € 780 is. De prijzen variëren, omdat niet iedere taxateur in Goirle gefocust is op woningtaxaties. Dit zorgt ervoor dat de taxateur een hogere prijs vraagt dan wanneer de taxateur de hele dag door taxaties uitvoert.

NWWI taxatie in Goirle

In veel gevallen is een gevalideerd taxatierapport nodig. Dit type taxatierapport heet een NWWI taxatierapport. Om in Goirle een NWWI taxatie aan te vragen moet de taxateur binnen een straal van 20 gevestigd zijn. Voor in Goirle komen er 127 in aanmerking om woningen in Goirle te taxeren.

WOZ waarde versus taxatiewaarde

Gemiddelde WOZ 2022
€ 352.000
Gemiddelde WOZ 2023
€ 411.000
Stijging WOZ
17%

De WOZ-waarde van je woning in de gemeente Goirle is het afgelopen jaar met 17% gestegen. De woningwaarde van je woning is hierbij waarschijnlijk ook gestegen. De WOZ-waarde van je woning in Goirle wordt bepaald op basis van de verkoopcijfers van de afgelopen jaren. Wanneer de WOZ waarde is gestegen, dan is de taxatiewaarde van je woning hoogstwaarschijnlijk ook gestegen. De taxatiewaarde is over het algemeen hoger dan de huidige WOZ-waarde.

Bekijk hier de huidige WOZ-waarde van je woning in Goirle

Verschil tussen taxatie en waardebepaling

Wanneer je een huis koopt is het verplicht je nieuwe woning te taxeren, ook in Goirle is dit het geval. Bij een woningtaxatie ontvang je een taxatierapport. Terwijl een waardebepaling gedaan zal worden door een lokale makelaar. Deze waardebepaling doet een makelaar gratis.

Benieuwd welke makelaars het beste in presteren Goirle? Juiste Makelaar heeft een overzicht van makelaars in Goirle. Ontdek welke makelaars goed presteren, hoe de lokale woningmarkt in Goirle beweegt en welke makelaar het beste voor jou is.

Bekijk hier de woningmarkt statistieken en de prestaties van makelaars in Goirle

Top 10 dichtstbijzijnde taxateurs actief Goirle

In Goirle is de vraag naar NWWI taxateurs altijd noodzakelijk vanwege de aankoop en verbouwingen in Goirle. Het vinden van een geschikte taxateur kan het verschil maken. Een taxateur in Goirle kan je helpen met de goedkoopste taxatie, maar ook met een spoed taxatie. Om je te helpen het vinden van een taxateur hebben wij een top 10 dichtstbijzijnde taxateurs gemaakt. Deze taxateurs mogen allemaaal taxeren in Goirle. Deze top 10 taxateurs is gebaseerd op gegevens uit onze taxateur-database. Hierbij gaat het om lokale taxateurs uit Goirle en de omgeving.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Goirle

Hoeveel taxateurs zijn er in Goirle gevestigd?

+

In Goirle zijn er 127 gevestigd. Deze taxateurs mogen een taxatie in Goirle uitvoeren.

Wat kost een taxatie voor je woning in Goirle?

+

De kosten voor een NWWI gevalideerde taxatie kunnen verschillen. In Goirle liggen de kosten voor een taxatierapport tussen de € 350 en € 780.

Hoeveel taxateurs zijn er actief in Goirle?

+

In totaal mogen er 127 woningen taxeren in Goirle. Hierbij gaat het om verschillende type taxaties waaronder de woningtaxatie.

Binnen welke straal moet de taxateur vandaan komen in Goirle?

+

In Goirle mogen taxateurs binnen een straal van 20 kilometer een woning taxeren. Dit is het adres van de taxateur ten opzichte van jouw woning.