Taxateurs in Gilze

Vergelijk de prestaties van de makelaars

In Gilze zijn tientallen taxateurs actief die hier een taxatie mogen uitvoeren. In Gilze mag het adres van de taxateur maximaal 20 kilometer afstand van het te taxeren object zijn. Hieronder de belangrijkste conclusies over taxateurs in Gilze:

 • Er zijn 156 taxateurs die mogen taxeren in Gilze
 • Een taxateur moet gelegen zijn binnen een straal van 20 kilometer.
 • Een gevalideerde NWWI taxatie is vaak verplicht voor je woning in Gilze
 • De kosten van een NWWI taxatie in Gilze variëren tussen de € 400 en € 830
 • Ontdek onderaan de top-20 dichtstbijzijnde taxateurs in Gilze

Prestaties makelaars in Gilze afgelopen 12 maanden

 • Aantal taxateur actief in omgeving € 156
 • Maximale afstand van Gilze 20KM

Aantal taxateurs actief in Gilze

Omdat iedere taxateur alleen woningen mag taxeren in Gilze wanneer zij binnen 20KM gevestigd zijn. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 156 taxateurs zijn in de regio van Gilze wie je woning mag taxeren. Er zijn verschillende redenen om een taxatie uit te voeren:

 • Hypotheek aanvraag
 • Voor en na verbouwing
 • Hypotheek verhogen
 • Hypotheek rente verlaging
 • Scheiding voor eerlijke woningwaarde

Kosten taxatie van een woning in Gilze

De kosten van een taxatie lopen erg uiteen, dit komt doordat iedere taxateur zelf de kosten voor een taxatie mag bepalen. In Gilze zijn de taxatiekosten daarom ook erg uiteenlopend. Het minimale bedrag voor een taxatie is € 400, terwijl de hoogste prijs voor een taxatie ongeveer € 830 is. De prijzen variëren, omdat niet iedere taxateur in Gilze gefocust is op woningtaxaties. Dit zorgt ervoor dat de taxateur een hogere prijs vraagt dan wanneer de taxateur de hele dag door taxaties uitvoert.

NWWI taxatie in Gilze

In veel gevallen is een gevalideerd taxatierapport nodig. Dit type taxatierapport heet een NWWI taxatierapport. Om in Gilze een NWWI taxatie aan te vragen moet de taxateur binnen een straal van 20 gevestigd zijn. Voor in Gilze komen er 156 in aanmerking om woningen in Gilze te taxeren.

WOZ waarde versus taxatiewaarde

Gemiddelde WOZ 2022
€ 314.000
Gemiddelde WOZ 2023
€ 341.000
Stijging WOZ
9%

De WOZ-waarde van je woning in de gemeente GilzeenRijen is het afgelopen jaar met 9% gestegen. De woningwaarde van je woning is hierbij waarschijnlijk ook gestegen. De WOZ-waarde van je woning in Gilze wordt bepaald op basis van de verkoopcijfers van de afgelopen jaren. Wanneer de WOZ waarde is gestegen, dan is de taxatiewaarde van je woning hoogstwaarschijnlijk ook gestegen. De taxatiewaarde is over het algemeen hoger dan de huidige WOZ-waarde.

Bekijk hier de huidige WOZ-waarde van je woning in Gilze

Verschil tussen taxatie en waardebepaling

Wanneer je een huis koopt is het verplicht je nieuwe woning te taxeren, ook in Gilze is dit het geval. Bij een woningtaxatie ontvang je een taxatierapport. Terwijl een waardebepaling gedaan zal worden door een lokale makelaar. Deze waardebepaling doet een makelaar gratis.

Benieuwd welke makelaars het beste in presteren Gilze? Juiste Makelaar heeft een overzicht van makelaars in Gilze. Ontdek welke makelaars goed presteren, hoe de lokale woningmarkt in Gilze beweegt en welke makelaar het beste voor jou is.

Bekijk hier de woningmarkt statistieken en de prestaties van makelaars in Gilze

Top 10 dichtstbijzijnde taxateurs actief Gilze

In Gilze is de vraag naar NWWI taxateurs altijd noodzakelijk vanwege de aankoop en verbouwingen in Gilze. Het vinden van een geschikte taxateur kan het verschil maken. Een taxateur in Gilze kan je helpen met de goedkoopste taxatie, maar ook met een spoed taxatie. Om je te helpen het vinden van een taxateur hebben wij een top 10 dichtstbijzijnde taxateurs gemaakt. Deze taxateurs mogen allemaaal taxeren in Gilze. Deze top 10 taxateurs is gebaseerd op gegevens uit onze taxateur-database. Hierbij gaat het om lokale taxateurs uit Gilze en de omgeving.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gilze

Hoeveel taxateurs zijn er in Gilze gevestigd?

+

In Gilze zijn er 156 gevestigd. Deze taxateurs mogen een taxatie in Gilze uitvoeren.

Wat kost een taxatie voor je woning in Gilze?

+

De kosten voor een NWWI gevalideerde taxatie kunnen verschillen. In Gilze liggen de kosten voor een taxatierapport tussen de € 400 en € 830.

Hoeveel taxateurs zijn er actief in Gilze?

+

In totaal mogen er 156 woningen taxeren in Gilze. Hierbij gaat het om verschillende type taxaties waaronder de woningtaxatie.

Binnen welke straal moet de taxateur vandaan komen in Gilze?

+

In Gilze mogen taxateurs binnen een straal van 20 kilometer een woning taxeren. Dit is het adres van de taxateur ten opzichte van jouw woning.