Taxateurs in Beuningen Gld

Vergelijk de prestaties van de makelaars

In Beuningen Gld zijn tientallen taxateurs actief die hier een taxatie mogen uitvoeren. In Beuningen Gld mag het adres van de taxateur maximaal 20 kilometer afstand van het te taxeren object zijn. Hieronder de belangrijkste conclusies over taxateurs in Beuningen Gld:

 • Er zijn 193 taxateurs die mogen taxeren in Beuningen Gld
 • Een taxateur moet gelegen zijn binnen een straal van 20 kilometer.
 • Een gevalideerde NWWI taxatie is vaak verplicht voor je woning in Beuningen Gld
 • De kosten van een NWWI taxatie in Beuningen Gld variëren tussen de € 440 en € 850
 • Ontdek onderaan de top-20 dichtstbijzijnde taxateurs in Beuningen Gld

Prestaties makelaars in Beuningen Gld afgelopen 12 maanden

 • Aantal taxateur actief in omgeving € 193
 • Maximale afstand van Beuningen Gld 20KM

Aantal taxateurs actief in Beuningen Gld

Omdat iedere taxateur alleen woningen mag taxeren in Beuningen Gld wanneer zij binnen 20KM gevestigd zijn. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 193 taxateurs zijn in de regio van Beuningen Gld wie je woning mag taxeren. Er zijn verschillende redenen om een taxatie uit te voeren:

 • Hypotheek aanvraag
 • Voor en na verbouwing
 • Hypotheek verhogen
 • Hypotheek rente verlaging
 • Scheiding voor eerlijke woningwaarde

Kosten taxatie van een woning in Beuningen Gld

De kosten van een taxatie lopen erg uiteen, dit komt doordat iedere taxateur zelf de kosten voor een taxatie mag bepalen. In Beuningen Gld zijn de taxatiekosten daarom ook erg uiteenlopend. Het minimale bedrag voor een taxatie is € 440, terwijl de hoogste prijs voor een taxatie ongeveer € 850 is. De prijzen variëren, omdat niet iedere taxateur in Beuningen Gld gefocust is op woningtaxaties. Dit zorgt ervoor dat de taxateur een hogere prijs vraagt dan wanneer de taxateur de hele dag door taxaties uitvoert.

NWWI taxatie in Beuningen Gld

In veel gevallen is een gevalideerd taxatierapport nodig. Dit type taxatierapport heet een NWWI taxatierapport. Om in Beuningen Gld een NWWI taxatie aan te vragen moet de taxateur binnen een straal van 20 gevestigd zijn. Voor in Beuningen Gld komen er 193 in aanmerking om woningen in Beuningen Gld te taxeren.

WOZ waarde versus taxatiewaarde

Gemiddelde WOZ 2022
€ 329.000
Gemiddelde WOZ 2023
€ 377.000
Stijging WOZ
15%

De WOZ-waarde van je woning in de gemeente Beuningen is het afgelopen jaar met 15% gestegen. De woningwaarde van je woning is hierbij waarschijnlijk ook gestegen. De WOZ-waarde van je woning in Beuningen Gld wordt bepaald op basis van de verkoopcijfers van de afgelopen jaren. Wanneer de WOZ waarde is gestegen, dan is de taxatiewaarde van je woning hoogstwaarschijnlijk ook gestegen. De taxatiewaarde is over het algemeen hoger dan de huidige WOZ-waarde.

Bekijk hier de huidige WOZ-waarde van je woning in Beuningen Gld

Verschil tussen taxatie en waardebepaling

Wanneer je een huis koopt is het verplicht je nieuwe woning te taxeren, ook in Beuningen Gld is dit het geval. Bij een woningtaxatie ontvang je een taxatierapport. Terwijl een waardebepaling gedaan zal worden door een lokale makelaar. Deze waardebepaling doet een makelaar gratis.

Benieuwd welke makelaars het beste in presteren Beuningen Gld? Juiste Makelaar heeft een overzicht van makelaars in Beuningen Gld. Ontdek welke makelaars goed presteren, hoe de lokale woningmarkt in Beuningen Gld beweegt en welke makelaar het beste voor jou is.

Bekijk hier de woningmarkt statistieken en de prestaties van makelaars in Beuningen Gld

Top 10 dichtstbijzijnde taxateurs actief Beuningen Gld

In Beuningen Gld is de vraag naar NWWI taxateurs altijd noodzakelijk vanwege de aankoop en verbouwingen in Beuningen Gld. Het vinden van een geschikte taxateur kan het verschil maken. Een taxateur in Beuningen Gld kan je helpen met de goedkoopste taxatie, maar ook met een spoed taxatie. Om je te helpen het vinden van een taxateur hebben wij een top 10 dichtstbijzijnde taxateurs gemaakt. Deze taxateurs mogen allemaaal taxeren in Beuningen Gld. Deze top 10 taxateurs is gebaseerd op gegevens uit onze taxateur-database. Hierbij gaat het om lokale taxateurs uit Beuningen Gld en de omgeving.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Beuningen Gld

Hoeveel taxateurs zijn er in Beuningen Gld gevestigd?

+

In Beuningen Gld zijn er 193 gevestigd. Deze taxateurs mogen een taxatie in Beuningen Gld uitvoeren.

Wat kost een taxatie voor je woning in Beuningen Gld?

+

De kosten voor een NWWI gevalideerde taxatie kunnen verschillen. In Beuningen Gld liggen de kosten voor een taxatierapport tussen de € 440 en € 850.

Hoeveel taxateurs zijn er actief in Beuningen Gld?

+

In totaal mogen er 193 woningen taxeren in Beuningen Gld. Hierbij gaat het om verschillende type taxaties waaronder de woningtaxatie.

Binnen welke straal moet de taxateur vandaan komen in Beuningen Gld?

+

In Beuningen Gld mogen taxateurs binnen een straal van 20 kilometer een woning taxeren. Dit is het adres van de taxateur ten opzichte van jouw woning.