Taxateurs in Vlissingen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

In Vlissingen zijn tientallen taxateurs actief die hier een taxatie mogen uitvoeren. In Vlissingen mag het adres van de taxateur maximaal 30 kilometer afstand van het te taxeren object zijn. Hieronder de belangrijkste conclusies over taxateurs in Vlissingen:

 • Er zijn 76 taxateurs die mogen taxeren in Vlissingen
 • Een taxateur moet gelegen zijn binnen een straal van 30 kilometer.
 • Een gevalideerde NWWI taxatie is vaak verplicht voor je woning in Vlissingen
 • De kosten van een NWWI taxatie in Vlissingen variëren tussen de € 360 en € 770
 • Ontdek onderaan de top-20 dichtstbijzijnde taxateurs in Vlissingen

Prestaties makelaars in Vlissingen afgelopen 12 maanden

 • Aantal taxateur actief in omgeving € 76
 • Maximale afstand van Vlissingen 30KM

Aantal taxateurs actief in Vlissingen

Omdat iedere taxateur alleen woningen mag taxeren in Vlissingen wanneer zij binnen 30KM gevestigd zijn. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 76 taxateurs zijn in de regio van Vlissingen wie je woning mag taxeren. Er zijn verschillende redenen om een taxatie uit te voeren:

 • Hypotheek aanvraag
 • Voor en na verbouwing
 • Hypotheek verhogen
 • Hypotheek rente verlaging
 • Scheiding voor eerlijke woningwaarde

Kosten taxatie van een woning in Vlissingen

De kosten van een taxatie lopen erg uiteen, dit komt doordat iedere taxateur zelf de kosten voor een taxatie mag bepalen. In Vlissingen zijn de taxatiekosten daarom ook erg uiteenlopend. Het minimale bedrag voor een taxatie is € 360, terwijl de hoogste prijs voor een taxatie ongeveer € 770 is. De prijzen variëren, omdat niet iedere taxateur in Vlissingen gefocust is op woningtaxaties. Dit zorgt ervoor dat de taxateur een hogere prijs vraagt dan wanneer de taxateur de hele dag door taxaties uitvoert.

NWWI taxatie in Vlissingen

In veel gevallen is een gevalideerd taxatierapport nodig. Dit type taxatierapport heet een NWWI taxatierapport. Om in Vlissingen een NWWI taxatie aan te vragen moet de taxateur binnen een straal van 30 gevestigd zijn. Voor in Vlissingen komen er 76 in aanmerking om woningen in Vlissingen te taxeren.

WOZ waarde versus taxatiewaarde

Gemiddelde WOZ 2022
€ 199.000
Gemiddelde WOZ 2023
€ 230.000
Stijging WOZ
16%

De WOZ-waarde van je woning in de gemeente Vlissingen is het afgelopen jaar met 16% gestegen. De woningwaarde van je woning is hierbij waarschijnlijk ook gestegen. De WOZ-waarde van je woning in Vlissingen wordt bepaald op basis van de verkoopcijfers van de afgelopen jaren. Wanneer de WOZ waarde is gestegen, dan is de taxatiewaarde van je woning hoogstwaarschijnlijk ook gestegen. De taxatiewaarde is over het algemeen hoger dan de huidige WOZ-waarde.

Bekijk hier de huidige WOZ-waarde van je woning in Vlissingen

Verschil tussen taxatie en waardebepaling

Wanneer je een huis koopt is het verplicht je nieuwe woning te taxeren, ook in Vlissingen is dit het geval. Bij een woningtaxatie ontvang je een taxatierapport. Terwijl een waardebepaling gedaan zal worden door een lokale makelaar. Deze waardebepaling doet een makelaar gratis.

Benieuwd welke makelaars het beste in presteren Vlissingen? Juiste Makelaar heeft een overzicht van makelaars in Vlissingen. Ontdek welke makelaars goed presteren, hoe de lokale woningmarkt in Vlissingen beweegt en welke makelaar het beste voor jou is.

Bekijk hier de woningmarkt statistieken en de prestaties van makelaars in Vlissingen

Top 10 dichtstbijzijnde taxateurs actief Vlissingen

In Vlissingen is de vraag naar NWWI taxateurs altijd noodzakelijk vanwege de aankoop en verbouwingen in Vlissingen. Het vinden van een geschikte taxateur kan het verschil maken. Een taxateur in Vlissingen kan je helpen met de goedkoopste taxatie, maar ook met een spoed taxatie. Om je te helpen het vinden van een taxateur hebben wij een top 10 dichtstbijzijnde taxateurs gemaakt. Deze taxateurs mogen allemaaal taxeren in Vlissingen. Deze top 10 taxateurs is gebaseerd op gegevens uit onze taxateur-database. Hierbij gaat het om lokale taxateurs uit Vlissingen en de omgeving.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vlissingen

Hoeveel taxateurs zijn er in Vlissingen gevestigd?

+

In Vlissingen zijn er 76 gevestigd. Deze taxateurs mogen een taxatie in Vlissingen uitvoeren.

Wat kost een taxatie voor je woning in Vlissingen?

+

De kosten voor een NWWI gevalideerde taxatie kunnen verschillen. In Vlissingen liggen de kosten voor een taxatierapport tussen de € 360 en € 770.

Hoeveel taxateurs zijn er actief in Vlissingen?

+

In totaal mogen er 76 woningen taxeren in Vlissingen. Hierbij gaat het om verschillende type taxaties waaronder de woningtaxatie.

Binnen welke straal moet de taxateur vandaan komen in Vlissingen?

+

In Vlissingen mogen taxateurs binnen een straal van 30 kilometer een woning taxeren. Dit is het adres van de taxateur ten opzichte van jouw woning.