Taxateurs in Haalderen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

In Haalderen zijn tientallen taxateurs actief die hier een taxatie mogen uitvoeren. In Haalderen mag het adres van de taxateur maximaal 20 kilometer afstand van het te taxeren object zijn. Hieronder de belangrijkste conclusies over taxateurs in Haalderen:

 • Er zijn 176 taxateurs die mogen taxeren in Haalderen
 • Een taxateur moet gelegen zijn binnen een straal van 20 kilometer.
 • Een gevalideerde NWWI taxatie is vaak verplicht voor je woning in Haalderen
 • De kosten van een NWWI taxatie in Haalderen variëren tussen de € 440 en € 790
 • Ontdek onderaan de top-20 dichtstbijzijnde taxateurs in Haalderen

Prestaties makelaars in Haalderen afgelopen 12 maanden

 • Aantal taxateur actief in omgeving € 176
 • Maximale afstand van Haalderen 20KM

Aantal taxateurs actief in Haalderen

Omdat iedere taxateur alleen woningen mag taxeren in Haalderen wanneer zij binnen 20KM gevestigd zijn. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 176 taxateurs zijn in de regio van Haalderen wie je woning mag taxeren. Er zijn verschillende redenen om een taxatie uit te voeren:

 • Hypotheek aanvraag
 • Voor en na verbouwing
 • Hypotheek verhogen
 • Hypotheek rente verlaging
 • Scheiding voor eerlijke woningwaarde

Kosten taxatie van een woning in Haalderen

De kosten van een taxatie lopen erg uiteen, dit komt doordat iedere taxateur zelf de kosten voor een taxatie mag bepalen. In Haalderen zijn de taxatiekosten daarom ook erg uiteenlopend. Het minimale bedrag voor een taxatie is € 440, terwijl de hoogste prijs voor een taxatie ongeveer € 790 is. De prijzen variëren, omdat niet iedere taxateur in Haalderen gefocust is op woningtaxaties. Dit zorgt ervoor dat de taxateur een hogere prijs vraagt dan wanneer de taxateur de hele dag door taxaties uitvoert.

NWWI taxatie in Haalderen

In veel gevallen is een gevalideerd taxatierapport nodig. Dit type taxatierapport heet een NWWI taxatierapport. Om in Haalderen een NWWI taxatie aan te vragen moet de taxateur binnen een straal van 20 gevestigd zijn. Voor in Haalderen komen er 176 in aanmerking om woningen in Haalderen te taxeren.

WOZ waarde versus taxatiewaarde

Gemiddelde WOZ 2022
€ 326.000
Gemiddelde WOZ 2023
€ 373.000
Stijging WOZ
14%

De WOZ-waarde van je woning in de gemeente Lingewaard is het afgelopen jaar met 14% gestegen. De woningwaarde van je woning is hierbij waarschijnlijk ook gestegen. De WOZ-waarde van je woning in Haalderen wordt bepaald op basis van de verkoopcijfers van de afgelopen jaren. Wanneer de WOZ waarde is gestegen, dan is de taxatiewaarde van je woning hoogstwaarschijnlijk ook gestegen. De taxatiewaarde is over het algemeen hoger dan de huidige WOZ-waarde.

Bekijk hier de huidige WOZ-waarde van je woning in Haalderen

Verschil tussen taxatie en waardebepaling

Wanneer je een huis koopt is het verplicht je nieuwe woning te taxeren, ook in Haalderen is dit het geval. Bij een woningtaxatie ontvang je een taxatierapport. Terwijl een waardebepaling gedaan zal worden door een lokale makelaar. Deze waardebepaling doet een makelaar gratis.

Benieuwd welke makelaars het beste in presteren Haalderen? Juiste Makelaar heeft een overzicht van makelaars in Haalderen. Ontdek welke makelaars goed presteren, hoe de lokale woningmarkt in Haalderen beweegt en welke makelaar het beste voor jou is.

Bekijk hier de woningmarkt statistieken en de prestaties van makelaars in Haalderen

Top 10 dichtstbijzijnde taxateurs actief Haalderen

In Haalderen is de vraag naar NWWI taxateurs altijd noodzakelijk vanwege de aankoop en verbouwingen in Haalderen. Het vinden van een geschikte taxateur kan het verschil maken. Een taxateur in Haalderen kan je helpen met de goedkoopste taxatie, maar ook met een spoed taxatie. Om je te helpen het vinden van een taxateur hebben wij een top 10 dichtstbijzijnde taxateurs gemaakt. Deze taxateurs mogen allemaaal taxeren in Haalderen. Deze top 10 taxateurs is gebaseerd op gegevens uit onze taxateur-database. Hierbij gaat het om lokale taxateurs uit Haalderen en de omgeving.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Haalderen

Hoeveel taxateurs zijn er in Haalderen gevestigd?

+

In Haalderen zijn er 176 gevestigd. Deze taxateurs mogen een taxatie in Haalderen uitvoeren.

Wat kost een taxatie voor je woning in Haalderen?

+

De kosten voor een NWWI gevalideerde taxatie kunnen verschillen. In Haalderen liggen de kosten voor een taxatierapport tussen de € 440 en € 790.

Hoeveel taxateurs zijn er actief in Haalderen?

+

In totaal mogen er 176 woningen taxeren in Haalderen. Hierbij gaat het om verschillende type taxaties waaronder de woningtaxatie.

Binnen welke straal moet de taxateur vandaan komen in Haalderen?

+

In Haalderen mogen taxateurs binnen een straal van 20 kilometer een woning taxeren. Dit is het adres van de taxateur ten opzichte van jouw woning.