Taxateurs in De Moer

Vergelijk de prestaties van de makelaars

In De Moer zijn tientallen taxateurs actief die hier een taxatie mogen uitvoeren. In De Moer mag het adres van de taxateur maximaal 20 kilometer afstand van het te taxeren object zijn. Hieronder de belangrijkste conclusies over taxateurs in De Moer:

 • Er zijn 173 taxateurs die mogen taxeren in De Moer
 • Een taxateur moet gelegen zijn binnen een straal van 20 kilometer.
 • Een gevalideerde NWWI taxatie is vaak verplicht voor je woning in De Moer
 • De kosten van een NWWI taxatie in De Moer variëren tussen de € 390 en € 850
 • Ontdek onderaan de top-20 dichtstbijzijnde taxateurs in De Moer

Prestaties makelaars in De Moer afgelopen 12 maanden

 • Aantal taxateur actief in omgeving € 173
 • Maximale afstand van De Moer 20KM

Aantal taxateurs actief in De Moer

Omdat iedere taxateur alleen woningen mag taxeren in De Moer wanneer zij binnen 20KM gevestigd zijn. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 173 taxateurs zijn in de regio van De Moer wie je woning mag taxeren. Er zijn verschillende redenen om een taxatie uit te voeren:

 • Hypotheek aanvraag
 • Voor en na verbouwing
 • Hypotheek verhogen
 • Hypotheek rente verlaging
 • Scheiding voor eerlijke woningwaarde

Kosten taxatie van een woning in De Moer

De kosten van een taxatie lopen erg uiteen, dit komt doordat iedere taxateur zelf de kosten voor een taxatie mag bepalen. In De Moer zijn de taxatiekosten daarom ook erg uiteenlopend. Het minimale bedrag voor een taxatie is € 390, terwijl de hoogste prijs voor een taxatie ongeveer € 850 is. De prijzen variëren, omdat niet iedere taxateur in De Moer gefocust is op woningtaxaties. Dit zorgt ervoor dat de taxateur een hogere prijs vraagt dan wanneer de taxateur de hele dag door taxaties uitvoert.

NWWI taxatie in De Moer

In veel gevallen is een gevalideerd taxatierapport nodig. Dit type taxatierapport heet een NWWI taxatierapport. Om in De Moer een NWWI taxatie aan te vragen moet de taxateur binnen een straal van 20 gevestigd zijn. Voor in De Moer komen er 173 in aanmerking om woningen in De Moer te taxeren.

WOZ waarde versus taxatiewaarde

Gemiddelde WOZ 2022
€ 312.000
Gemiddelde WOZ 2023
€ 364.000
Stijging WOZ
17%

De WOZ-waarde van je woning in de gemeente LoonopZand is het afgelopen jaar met 17% gestegen. De woningwaarde van je woning is hierbij waarschijnlijk ook gestegen. De WOZ-waarde van je woning in De Moer wordt bepaald op basis van de verkoopcijfers van de afgelopen jaren. Wanneer de WOZ waarde is gestegen, dan is de taxatiewaarde van je woning hoogstwaarschijnlijk ook gestegen. De taxatiewaarde is over het algemeen hoger dan de huidige WOZ-waarde.

Bekijk hier de huidige WOZ-waarde van je woning in De Moer

Verschil tussen taxatie en waardebepaling

Wanneer je een huis koopt is het verplicht je nieuwe woning te taxeren, ook in De Moer is dit het geval. Bij een woningtaxatie ontvang je een taxatierapport. Terwijl een waardebepaling gedaan zal worden door een lokale makelaar. Deze waardebepaling doet een makelaar gratis.

Benieuwd welke makelaars het beste in presteren De Moer? Juiste Makelaar heeft een overzicht van makelaars in De Moer. Ontdek welke makelaars goed presteren, hoe de lokale woningmarkt in De Moer beweegt en welke makelaar het beste voor jou is.

Bekijk hier de woningmarkt statistieken en de prestaties van makelaars in De Moer

Top 10 dichtstbijzijnde taxateurs actief De Moer

In De Moer is de vraag naar NWWI taxateurs altijd noodzakelijk vanwege de aankoop en verbouwingen in De Moer. Het vinden van een geschikte taxateur kan het verschil maken. Een taxateur in De Moer kan je helpen met de goedkoopste taxatie, maar ook met een spoed taxatie. Om je te helpen het vinden van een taxateur hebben wij een top 10 dichtstbijzijnde taxateurs gemaakt. Deze taxateurs mogen allemaaal taxeren in De Moer. Deze top 10 taxateurs is gebaseerd op gegevens uit onze taxateur-database. Hierbij gaat het om lokale taxateurs uit De Moer en de omgeving.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Moer

Hoeveel taxateurs zijn er in De Moer gevestigd?

+

In De Moer zijn er 173 gevestigd. Deze taxateurs mogen een taxatie in De Moer uitvoeren.

Wat kost een taxatie voor je woning in De Moer?

+

De kosten voor een NWWI gevalideerde taxatie kunnen verschillen. In De Moer liggen de kosten voor een taxatierapport tussen de € 390 en € 850.

Hoeveel taxateurs zijn er actief in De Moer?

+

In totaal mogen er 173 woningen taxeren in De Moer. Hierbij gaat het om verschillende type taxaties waaronder de woningtaxatie.

Binnen welke straal moet de taxateur vandaan komen in De Moer?

+

In De Moer mogen taxateurs binnen een straal van 20 kilometer een woning taxeren. Dit is het adres van de taxateur ten opzichte van jouw woning.