Taxateurs in Hoef en Haag

Vergelijk de prestaties van de makelaars

In Hoef en Haag zijn tientallen taxateurs actief die hier een taxatie mogen uitvoeren. In Hoef en Haag mag het adres van de taxateur maximaal 20 kilometer afstand van het te taxeren object zijn. Hieronder de belangrijkste conclusies over taxateurs in Hoef en Haag:

 • Er zijn 215 taxateurs die mogen taxeren in Hoef en Haag
 • Een taxateur moet gelegen zijn binnen een straal van 20 kilometer.
 • Een gevalideerde NWWI taxatie is vaak verplicht voor je woning in Hoef en Haag
 • De kosten van een NWWI taxatie in Hoef en Haag variëren tussen de € 450 en € 790
 • Ontdek onderaan de top-20 dichtstbijzijnde taxateurs in Hoef en Haag

Prestaties makelaars in Hoef en Haag afgelopen 12 maanden

 • Aantal taxateur actief in omgeving € 215
 • Maximale afstand van Hoef en Haag 20KM

Aantal taxateurs actief in Hoef en Haag

Omdat iedere taxateur alleen woningen mag taxeren in Hoef en Haag wanneer zij binnen 20KM gevestigd zijn. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 215 taxateurs zijn in de regio van Hoef en Haag wie je woning mag taxeren. Er zijn verschillende redenen om een taxatie uit te voeren:

 • Hypotheek aanvraag
 • Voor en na verbouwing
 • Hypotheek verhogen
 • Hypotheek rente verlaging
 • Scheiding voor eerlijke woningwaarde

Kosten taxatie van een woning in Hoef en Haag

De kosten van een taxatie lopen erg uiteen, dit komt doordat iedere taxateur zelf de kosten voor een taxatie mag bepalen. In Hoef en Haag zijn de taxatiekosten daarom ook erg uiteenlopend. Het minimale bedrag voor een taxatie is € 450, terwijl de hoogste prijs voor een taxatie ongeveer € 790 is. De prijzen variëren, omdat niet iedere taxateur in Hoef en Haag gefocust is op woningtaxaties. Dit zorgt ervoor dat de taxateur een hogere prijs vraagt dan wanneer de taxateur de hele dag door taxaties uitvoert.

NWWI taxatie in Hoef en Haag

In veel gevallen is een gevalideerd taxatierapport nodig. Dit type taxatierapport heet een NWWI taxatierapport. Om in Hoef en Haag een NWWI taxatie aan te vragen moet de taxateur binnen een straal van 20 gevestigd zijn. Voor in Hoef en Haag komen er 215 in aanmerking om woningen in Hoef en Haag te taxeren.

WOZ waarde versus taxatiewaarde

Gemiddelde WOZ 2022
€ 331.000
Gemiddelde WOZ 2023
€ 379.000
Stijging WOZ
15%

De WOZ-waarde van je woning in de gemeente Vijfheerenlanden is het afgelopen jaar met 15% gestegen. De woningwaarde van je woning is hierbij waarschijnlijk ook gestegen. De WOZ-waarde van je woning in Hoef en Haag wordt bepaald op basis van de verkoopcijfers van de afgelopen jaren. Wanneer de WOZ waarde is gestegen, dan is de taxatiewaarde van je woning hoogstwaarschijnlijk ook gestegen. De taxatiewaarde is over het algemeen hoger dan de huidige WOZ-waarde.

Bekijk hier de huidige WOZ-waarde van je woning in Hoef en Haag

Verschil tussen taxatie en waardebepaling

Wanneer je een huis koopt is het verplicht je nieuwe woning te taxeren, ook in Hoef en Haag is dit het geval. Bij een woningtaxatie ontvang je een taxatierapport. Terwijl een waardebepaling gedaan zal worden door een lokale makelaar. Deze waardebepaling doet een makelaar gratis.

Benieuwd welke makelaars het beste in presteren Hoef en Haag? Juiste Makelaar heeft een overzicht van makelaars in Hoef en Haag. Ontdek welke makelaars goed presteren, hoe de lokale woningmarkt in Hoef en Haag beweegt en welke makelaar het beste voor jou is.

Bekijk hier de woningmarkt statistieken en de prestaties van makelaars in Hoef en Haag

Top 10 dichtstbijzijnde taxateurs actief Hoef en Haag

In Hoef en Haag is de vraag naar NWWI taxateurs altijd noodzakelijk vanwege de aankoop en verbouwingen in Hoef en Haag. Het vinden van een geschikte taxateur kan het verschil maken. Een taxateur in Hoef en Haag kan je helpen met de goedkoopste taxatie, maar ook met een spoed taxatie. Om je te helpen het vinden van een taxateur hebben wij een top 10 dichtstbijzijnde taxateurs gemaakt. Deze taxateurs mogen allemaaal taxeren in Hoef en Haag. Deze top 10 taxateurs is gebaseerd op gegevens uit onze taxateur-database. Hierbij gaat het om lokale taxateurs uit Hoef en Haag en de omgeving.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hoef en Haag

Hoeveel taxateurs zijn er in Hoef en Haag gevestigd?

+

In Hoef en Haag zijn er 215 gevestigd. Deze taxateurs mogen een taxatie in Hoef en Haag uitvoeren.

Wat kost een taxatie voor je woning in Hoef en Haag?

+

De kosten voor een NWWI gevalideerde taxatie kunnen verschillen. In Hoef en Haag liggen de kosten voor een taxatierapport tussen de € 450 en € 790.

Hoeveel taxateurs zijn er actief in Hoef en Haag?

+

In totaal mogen er 215 woningen taxeren in Hoef en Haag. Hierbij gaat het om verschillende type taxaties waaronder de woningtaxatie.

Binnen welke straal moet de taxateur vandaan komen in Hoef en Haag?

+

In Hoef en Haag mogen taxateurs binnen een straal van 20 kilometer een woning taxeren. Dit is het adres van de taxateur ten opzichte van jouw woning.