Taxateurs in Vianen (UT)

Vergelijk de prestaties van de makelaars

In Vianen (UT) zijn tientallen taxateurs actief die hier een taxatie mogen uitvoeren. In Vianen (UT) mag het adres van de taxateur maximaal 20 kilometer afstand van het te taxeren object zijn. Hieronder de belangrijkste conclusies over taxateurs in Vianen (UT):

 • Er zijn 269 taxateurs die mogen taxeren in Vianen (UT)
 • Een taxateur moet gelegen zijn binnen een straal van 20 kilometer.
 • Een gevalideerde NWWI taxatie is vaak verplicht voor je woning in Vianen (UT)
 • De kosten van een NWWI taxatie in Vianen (UT) variëren tussen de € 430 en € 760
 • Ontdek onderaan de top-20 dichtstbijzijnde taxateurs in Vianen (UT)

Prestaties makelaars in Vianen (UT) afgelopen 12 maanden

 • Aantal taxateur actief in omgeving € 269
 • Maximale afstand van Vianen (UT) 20KM

Aantal taxateurs actief in Vianen (UT)

Omdat iedere taxateur alleen woningen mag taxeren in Vianen (UT) wanneer zij binnen 20KM gevestigd zijn. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 269 taxateurs zijn in de regio van Vianen (UT) wie je woning mag taxeren. Er zijn verschillende redenen om een taxatie uit te voeren:

 • Hypotheek aanvraag
 • Voor en na verbouwing
 • Hypotheek verhogen
 • Hypotheek rente verlaging
 • Scheiding voor eerlijke woningwaarde

Kosten taxatie van een woning in Vianen (UT)

De kosten van een taxatie lopen erg uiteen, dit komt doordat iedere taxateur zelf de kosten voor een taxatie mag bepalen. In Vianen (UT) zijn de taxatiekosten daarom ook erg uiteenlopend. Het minimale bedrag voor een taxatie is € 430, terwijl de hoogste prijs voor een taxatie ongeveer € 760 is. De prijzen variëren, omdat niet iedere taxateur in Vianen (UT) gefocust is op woningtaxaties. Dit zorgt ervoor dat de taxateur een hogere prijs vraagt dan wanneer de taxateur de hele dag door taxaties uitvoert.

NWWI taxatie in Vianen (UT)

In veel gevallen is een gevalideerd taxatierapport nodig. Dit type taxatierapport heet een NWWI taxatierapport. Om in Vianen (UT) een NWWI taxatie aan te vragen moet de taxateur binnen een straal van 20 gevestigd zijn. Voor in Vianen (UT) komen er 269 in aanmerking om woningen in Vianen (UT) te taxeren.

WOZ waarde versus taxatiewaarde

Gemiddelde WOZ 2022
€ ?
Gemiddelde WOZ 2023
€ ?
Stijging WOZ

De WOZ-waarde van je woning in de gemeente #N/A is het afgelopen jaar met gestegen. De woningwaarde van je woning is hierbij waarschijnlijk ook gestegen. De WOZ-waarde van je woning in Vianen (UT) wordt bepaald op basis van de verkoopcijfers van de afgelopen jaren. Wanneer de WOZ waarde is gestegen, dan is de taxatiewaarde van je woning hoogstwaarschijnlijk ook gestegen. De taxatiewaarde is over het algemeen hoger dan de huidige WOZ-waarde.

Bekijk hier de huidige WOZ-waarde van je woning in Vianen (UT)

Verschil tussen taxatie en waardebepaling

Wanneer je een huis koopt is het verplicht je nieuwe woning te taxeren, ook in Vianen (UT) is dit het geval. Bij een woningtaxatie ontvang je een taxatierapport. Terwijl een waardebepaling gedaan zal worden door een lokale makelaar. Deze waardebepaling doet een makelaar gratis.

Benieuwd welke makelaars het beste in presteren Vianen (UT)? Juiste Makelaar heeft een overzicht van makelaars in Vianen (UT). Ontdek welke makelaars goed presteren, hoe de lokale woningmarkt in Vianen (UT) beweegt en welke makelaar het beste voor jou is.

Bekijk hier de woningmarkt statistieken en de prestaties van makelaars in Vianen (UT)

Top 10 dichtstbijzijnde taxateurs actief Vianen (UT)

In Vianen (UT) is de vraag naar NWWI taxateurs altijd noodzakelijk vanwege de aankoop en verbouwingen in Vianen (UT). Het vinden van een geschikte taxateur kan het verschil maken. Een taxateur in Vianen (UT) kan je helpen met de goedkoopste taxatie, maar ook met een spoed taxatie. Om je te helpen het vinden van een taxateur hebben wij een top 10 dichtstbijzijnde taxateurs gemaakt. Deze taxateurs mogen allemaaal taxeren in Vianen (UT). Deze top 10 taxateurs is gebaseerd op gegevens uit onze taxateur-database. Hierbij gaat het om lokale taxateurs uit Vianen (UT) en de omgeving.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vianen (UT)

Hoeveel taxateurs zijn er in Vianen (UT) gevestigd?

+

In Vianen (UT) zijn er 269 gevestigd. Deze taxateurs mogen een taxatie in Vianen (UT) uitvoeren.

Wat kost een taxatie voor je woning in Vianen (UT)?

+

De kosten voor een NWWI gevalideerde taxatie kunnen verschillen. In Vianen (UT) liggen de kosten voor een taxatierapport tussen de € 430 en € 760.

Hoeveel taxateurs zijn er actief in Vianen (UT)?

+

In totaal mogen er 269 woningen taxeren in Vianen (UT). Hierbij gaat het om verschillende type taxaties waaronder de woningtaxatie.

Binnen welke straal moet de taxateur vandaan komen in Vianen (UT)?

+

In Vianen (UT) mogen taxateurs binnen een straal van 20 kilometer een woning taxeren. Dit is het adres van de taxateur ten opzichte van jouw woning.