Taxateurs in Kerkenveld

Vergelijk de prestaties van de makelaars

In Kerkenveld zijn tientallen taxateurs actief die hier een taxatie mogen uitvoeren. In Kerkenveld mag het adres van de taxateur maximaal 20 kilometer afstand van het te taxeren object zijn. Hieronder de belangrijkste conclusies over taxateurs in Kerkenveld:

 • Er zijn 57 taxateurs die mogen taxeren in Kerkenveld
 • Een taxateur moet gelegen zijn binnen een straal van 20 kilometer.
 • Een gevalideerde NWWI taxatie is vaak verplicht voor je woning in Kerkenveld
 • De kosten van een NWWI taxatie in Kerkenveld variëren tussen de € 440 en € 720
 • Ontdek onderaan de top-20 dichtstbijzijnde taxateurs in Kerkenveld

Prestaties makelaars in Kerkenveld afgelopen 12 maanden

 • Aantal taxateur actief in omgeving € 57
 • Maximale afstand van Kerkenveld 20KM

Aantal taxateurs actief in Kerkenveld

Omdat iedere taxateur alleen woningen mag taxeren in Kerkenveld wanneer zij binnen 20KM gevestigd zijn. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 57 taxateurs zijn in de regio van Kerkenveld wie je woning mag taxeren. Er zijn verschillende redenen om een taxatie uit te voeren:

 • Hypotheek aanvraag
 • Voor en na verbouwing
 • Hypotheek verhogen
 • Hypotheek rente verlaging
 • Scheiding voor eerlijke woningwaarde

Kosten taxatie van een woning in Kerkenveld

De kosten van een taxatie lopen erg uiteen, dit komt doordat iedere taxateur zelf de kosten voor een taxatie mag bepalen. In Kerkenveld zijn de taxatiekosten daarom ook erg uiteenlopend. Het minimale bedrag voor een taxatie is € 440, terwijl de hoogste prijs voor een taxatie ongeveer € 720 is. De prijzen variëren, omdat niet iedere taxateur in Kerkenveld gefocust is op woningtaxaties. Dit zorgt ervoor dat de taxateur een hogere prijs vraagt dan wanneer de taxateur de hele dag door taxaties uitvoert.

NWWI taxatie in Kerkenveld

In veel gevallen is een gevalideerd taxatierapport nodig. Dit type taxatierapport heet een NWWI taxatierapport. Om in Kerkenveld een NWWI taxatie aan te vragen moet de taxateur binnen een straal van 20 gevestigd zijn. Voor in Kerkenveld komen er 57 in aanmerking om woningen in Kerkenveld te taxeren.

WOZ waarde versus taxatiewaarde

Gemiddelde WOZ 2022
€ 272.000
Gemiddelde WOZ 2023
€ 324.000
Stijging WOZ
19%

De WOZ-waarde van je woning in de gemeente DeWolden is het afgelopen jaar met 19% gestegen. De woningwaarde van je woning is hierbij waarschijnlijk ook gestegen. De WOZ-waarde van je woning in Kerkenveld wordt bepaald op basis van de verkoopcijfers van de afgelopen jaren. Wanneer de WOZ waarde is gestegen, dan is de taxatiewaarde van je woning hoogstwaarschijnlijk ook gestegen. De taxatiewaarde is over het algemeen hoger dan de huidige WOZ-waarde.

Bekijk hier de huidige WOZ-waarde van je woning in Kerkenveld

Verschil tussen taxatie en waardebepaling

Wanneer je een huis koopt is het verplicht je nieuwe woning te taxeren, ook in Kerkenveld is dit het geval. Bij een woningtaxatie ontvang je een taxatierapport. Terwijl een waardebepaling gedaan zal worden door een lokale makelaar. Deze waardebepaling doet een makelaar gratis.

Benieuwd welke makelaars het beste in presteren Kerkenveld? Juiste Makelaar heeft een overzicht van makelaars in Kerkenveld. Ontdek welke makelaars goed presteren, hoe de lokale woningmarkt in Kerkenveld beweegt en welke makelaar het beste voor jou is.

Bekijk hier de woningmarkt statistieken en de prestaties van makelaars in Kerkenveld

Top 10 dichtstbijzijnde taxateurs actief Kerkenveld

In Kerkenveld is de vraag naar NWWI taxateurs altijd noodzakelijk vanwege de aankoop en verbouwingen in Kerkenveld. Het vinden van een geschikte taxateur kan het verschil maken. Een taxateur in Kerkenveld kan je helpen met de goedkoopste taxatie, maar ook met een spoed taxatie. Om je te helpen het vinden van een taxateur hebben wij een top 10 dichtstbijzijnde taxateurs gemaakt. Deze taxateurs mogen allemaaal taxeren in Kerkenveld. Deze top 10 taxateurs is gebaseerd op gegevens uit onze taxateur-database. Hierbij gaat het om lokale taxateurs uit Kerkenveld en de omgeving.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Kerkenveld

Hoeveel taxateurs zijn er in Kerkenveld gevestigd?

+

In Kerkenveld zijn er 57 gevestigd. Deze taxateurs mogen een taxatie in Kerkenveld uitvoeren.

Wat kost een taxatie voor je woning in Kerkenveld?

+

De kosten voor een NWWI gevalideerde taxatie kunnen verschillen. In Kerkenveld liggen de kosten voor een taxatierapport tussen de € 440 en € 720.

Hoeveel taxateurs zijn er actief in Kerkenveld?

+

In totaal mogen er 57 woningen taxeren in Kerkenveld. Hierbij gaat het om verschillende type taxaties waaronder de woningtaxatie.

Binnen welke straal moet de taxateur vandaan komen in Kerkenveld?

+

In Kerkenveld mogen taxateurs binnen een straal van 20 kilometer een woning taxeren. Dit is het adres van de taxateur ten opzichte van jouw woning.