Taxateurs in Hollandscheveld

Vergelijk de prestaties van de makelaars

In Hollandscheveld zijn tientallen taxateurs actief die hier een taxatie mogen uitvoeren. In Hollandscheveld mag het adres van de taxateur maximaal 20 kilometer afstand van het te taxeren object zijn. Hieronder de belangrijkste conclusies over taxateurs in Hollandscheveld:

 • Er zijn 53 taxateurs die mogen taxeren in Hollandscheveld
 • Een taxateur moet gelegen zijn binnen een straal van 20 kilometer.
 • Een gevalideerde NWWI taxatie is vaak verplicht voor je woning in Hollandscheveld
 • De kosten van een NWWI taxatie in Hollandscheveld variëren tussen de € 480 en € 830
 • Ontdek onderaan de top-20 dichtstbijzijnde taxateurs in Hollandscheveld

Prestaties makelaars in Hollandscheveld afgelopen 12 maanden

 • Aantal taxateur actief in omgeving € 53
 • Maximale afstand van Hollandscheveld 20KM

Aantal taxateurs actief in Hollandscheveld

Omdat iedere taxateur alleen woningen mag taxeren in Hollandscheveld wanneer zij binnen 20KM gevestigd zijn. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 53 taxateurs zijn in de regio van Hollandscheveld wie je woning mag taxeren. Er zijn verschillende redenen om een taxatie uit te voeren:

 • Hypotheek aanvraag
 • Voor en na verbouwing
 • Hypotheek verhogen
 • Hypotheek rente verlaging
 • Scheiding voor eerlijke woningwaarde

Kosten taxatie van een woning in Hollandscheveld

De kosten van een taxatie lopen erg uiteen, dit komt doordat iedere taxateur zelf de kosten voor een taxatie mag bepalen. In Hollandscheveld zijn de taxatiekosten daarom ook erg uiteenlopend. Het minimale bedrag voor een taxatie is € 480, terwijl de hoogste prijs voor een taxatie ongeveer € 830 is. De prijzen variëren, omdat niet iedere taxateur in Hollandscheveld gefocust is op woningtaxaties. Dit zorgt ervoor dat de taxateur een hogere prijs vraagt dan wanneer de taxateur de hele dag door taxaties uitvoert.

NWWI taxatie in Hollandscheveld

In veel gevallen is een gevalideerd taxatierapport nodig. Dit type taxatierapport heet een NWWI taxatierapport. Om in Hollandscheveld een NWWI taxatie aan te vragen moet de taxateur binnen een straal van 20 gevestigd zijn. Voor in Hollandscheveld komen er 53 in aanmerking om woningen in Hollandscheveld te taxeren.

WOZ waarde versus taxatiewaarde

Gemiddelde WOZ 2022
€ 221.000
Gemiddelde WOZ 2023
€ 256.000
Stijging WOZ
16%

De WOZ-waarde van je woning in de gemeente Hoogeveen is het afgelopen jaar met 16% gestegen. De woningwaarde van je woning is hierbij waarschijnlijk ook gestegen. De WOZ-waarde van je woning in Hollandscheveld wordt bepaald op basis van de verkoopcijfers van de afgelopen jaren. Wanneer de WOZ waarde is gestegen, dan is de taxatiewaarde van je woning hoogstwaarschijnlijk ook gestegen. De taxatiewaarde is over het algemeen hoger dan de huidige WOZ-waarde.

Bekijk hier de huidige WOZ-waarde van je woning in Hollandscheveld

Verschil tussen taxatie en waardebepaling

Wanneer je een huis koopt is het verplicht je nieuwe woning te taxeren, ook in Hollandscheveld is dit het geval. Bij een woningtaxatie ontvang je een taxatierapport. Terwijl een waardebepaling gedaan zal worden door een lokale makelaar. Deze waardebepaling doet een makelaar gratis.

Benieuwd welke makelaars het beste in presteren Hollandscheveld? Juiste Makelaar heeft een overzicht van makelaars in Hollandscheveld. Ontdek welke makelaars goed presteren, hoe de lokale woningmarkt in Hollandscheveld beweegt en welke makelaar het beste voor jou is.

Bekijk hier de woningmarkt statistieken en de prestaties van makelaars in Hollandscheveld

Top 10 dichtstbijzijnde taxateurs actief Hollandscheveld

In Hollandscheveld is de vraag naar NWWI taxateurs altijd noodzakelijk vanwege de aankoop en verbouwingen in Hollandscheveld. Het vinden van een geschikte taxateur kan het verschil maken. Een taxateur in Hollandscheveld kan je helpen met de goedkoopste taxatie, maar ook met een spoed taxatie. Om je te helpen het vinden van een taxateur hebben wij een top 10 dichtstbijzijnde taxateurs gemaakt. Deze taxateurs mogen allemaaal taxeren in Hollandscheveld. Deze top 10 taxateurs is gebaseerd op gegevens uit onze taxateur-database. Hierbij gaat het om lokale taxateurs uit Hollandscheveld en de omgeving.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hollandscheveld

Hoeveel taxateurs zijn er in Hollandscheveld gevestigd?

+

In Hollandscheveld zijn er 53 gevestigd. Deze taxateurs mogen een taxatie in Hollandscheveld uitvoeren.

Wat kost een taxatie voor je woning in Hollandscheveld?

+

De kosten voor een NWWI gevalideerde taxatie kunnen verschillen. In Hollandscheveld liggen de kosten voor een taxatierapport tussen de € 480 en € 830.

Hoeveel taxateurs zijn er actief in Hollandscheveld?

+

In totaal mogen er 53 woningen taxeren in Hollandscheveld. Hierbij gaat het om verschillende type taxaties waaronder de woningtaxatie.

Binnen welke straal moet de taxateur vandaan komen in Hollandscheveld?

+

In Hollandscheveld mogen taxateurs binnen een straal van 20 kilometer een woning taxeren. Dit is het adres van de taxateur ten opzichte van jouw woning.