Taxateurs in Loenersloot

Vergelijk de prestaties van de makelaars

In Loenersloot zijn tientallen taxateurs actief die hier een taxatie mogen uitvoeren. In Loenersloot mag het adres van de taxateur maximaal 20 kilometer afstand van het te taxeren object zijn. Hieronder de belangrijkste conclusies over taxateurs in Loenersloot:

 • Er zijn 438 taxateurs die mogen taxeren in Loenersloot
 • Een taxateur moet gelegen zijn binnen een straal van 20 kilometer.
 • Een gevalideerde NWWI taxatie is vaak verplicht voor je woning in Loenersloot
 • De kosten van een NWWI taxatie in Loenersloot variëren tussen de € 420 en € 810
 • Ontdek onderaan de top-20 dichtstbijzijnde taxateurs in Loenersloot

Prestaties makelaars in Loenersloot afgelopen 12 maanden

 • Aantal taxateur actief in omgeving € 438
 • Maximale afstand van Loenersloot 20KM

Aantal taxateurs actief in Loenersloot

Omdat iedere taxateur alleen woningen mag taxeren in Loenersloot wanneer zij binnen 20KM gevestigd zijn. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 438 taxateurs zijn in de regio van Loenersloot wie je woning mag taxeren. Er zijn verschillende redenen om een taxatie uit te voeren:

 • Hypotheek aanvraag
 • Voor en na verbouwing
 • Hypotheek verhogen
 • Hypotheek rente verlaging
 • Scheiding voor eerlijke woningwaarde

Kosten taxatie van een woning in Loenersloot

De kosten van een taxatie lopen erg uiteen, dit komt doordat iedere taxateur zelf de kosten voor een taxatie mag bepalen. In Loenersloot zijn de taxatiekosten daarom ook erg uiteenlopend. Het minimale bedrag voor een taxatie is € 420, terwijl de hoogste prijs voor een taxatie ongeveer € 810 is. De prijzen variëren, omdat niet iedere taxateur in Loenersloot gefocust is op woningtaxaties. Dit zorgt ervoor dat de taxateur een hogere prijs vraagt dan wanneer de taxateur de hele dag door taxaties uitvoert.

NWWI taxatie in Loenersloot

In veel gevallen is een gevalideerd taxatierapport nodig. Dit type taxatierapport heet een NWWI taxatierapport. Om in Loenersloot een NWWI taxatie aan te vragen moet de taxateur binnen een straal van 20 gevestigd zijn. Voor in Loenersloot komen er 438 in aanmerking om woningen in Loenersloot te taxeren.

WOZ waarde versus taxatiewaarde

Gemiddelde WOZ 2022
€ 392.000
Gemiddelde WOZ 2023
€ 458.000
Stijging WOZ
17%

De WOZ-waarde van je woning in de gemeente StichtseVecht is het afgelopen jaar met 17% gestegen. De woningwaarde van je woning is hierbij waarschijnlijk ook gestegen. De WOZ-waarde van je woning in Loenersloot wordt bepaald op basis van de verkoopcijfers van de afgelopen jaren. Wanneer de WOZ waarde is gestegen, dan is de taxatiewaarde van je woning hoogstwaarschijnlijk ook gestegen. De taxatiewaarde is over het algemeen hoger dan de huidige WOZ-waarde.

Bekijk hier de huidige WOZ-waarde van je woning in Loenersloot

Verschil tussen taxatie en waardebepaling

Wanneer je een huis koopt is het verplicht je nieuwe woning te taxeren, ook in Loenersloot is dit het geval. Bij een woningtaxatie ontvang je een taxatierapport. Terwijl een waardebepaling gedaan zal worden door een lokale makelaar. Deze waardebepaling doet een makelaar gratis.

Benieuwd welke makelaars het beste in presteren Loenersloot? Juiste Makelaar heeft een overzicht van makelaars in Loenersloot. Ontdek welke makelaars goed presteren, hoe de lokale woningmarkt in Loenersloot beweegt en welke makelaar het beste voor jou is.

Bekijk hier de woningmarkt statistieken en de prestaties van makelaars in Loenersloot

Top 10 dichtstbijzijnde taxateurs actief Loenersloot

In Loenersloot is de vraag naar NWWI taxateurs altijd noodzakelijk vanwege de aankoop en verbouwingen in Loenersloot. Het vinden van een geschikte taxateur kan het verschil maken. Een taxateur in Loenersloot kan je helpen met de goedkoopste taxatie, maar ook met een spoed taxatie. Om je te helpen het vinden van een taxateur hebben wij een top 10 dichtstbijzijnde taxateurs gemaakt. Deze taxateurs mogen allemaaal taxeren in Loenersloot. Deze top 10 taxateurs is gebaseerd op gegevens uit onze taxateur-database. Hierbij gaat het om lokale taxateurs uit Loenersloot en de omgeving.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Loenersloot

Hoeveel taxateurs zijn er in Loenersloot gevestigd?

+

In Loenersloot zijn er 438 gevestigd. Deze taxateurs mogen een taxatie in Loenersloot uitvoeren.

Wat kost een taxatie voor je woning in Loenersloot?

+

De kosten voor een NWWI gevalideerde taxatie kunnen verschillen. In Loenersloot liggen de kosten voor een taxatierapport tussen de € 420 en € 810.

Hoeveel taxateurs zijn er actief in Loenersloot?

+

In totaal mogen er 438 woningen taxeren in Loenersloot. Hierbij gaat het om verschillende type taxaties waaronder de woningtaxatie.

Binnen welke straal moet de taxateur vandaan komen in Loenersloot?

+

In Loenersloot mogen taxateurs binnen een straal van 20 kilometer een woning taxeren. Dit is het adres van de taxateur ten opzichte van jouw woning.