Taxateurs in Loenen aan de Vecht

Vergelijk de prestaties van de makelaars

In Loenen aan de Vecht zijn tientallen taxateurs actief die hier een taxatie mogen uitvoeren. In Loenen aan de Vecht mag het adres van de taxateur maximaal 20 kilometer afstand van het te taxeren object zijn. Hieronder de belangrijkste conclusies over taxateurs in Loenen aan de Vecht:

 • Er zijn 411 taxateurs die mogen taxeren in Loenen aan de Vecht
 • Een taxateur moet gelegen zijn binnen een straal van 20 kilometer.
 • Een gevalideerde NWWI taxatie is vaak verplicht voor je woning in Loenen aan de Vecht
 • De kosten van een NWWI taxatie in Loenen aan de Vecht variëren tussen de € 500 en € 700
 • Ontdek onderaan de top-20 dichtstbijzijnde taxateurs in Loenen aan de Vecht

Prestaties makelaars in Loenen aan de Vecht afgelopen 12 maanden

 • Aantal taxateur actief in omgeving € 411
 • Maximale afstand van Loenen aan de Vecht 20KM

Aantal taxateurs actief in Loenen aan de Vecht

Omdat iedere taxateur alleen woningen mag taxeren in Loenen aan de Vecht wanneer zij binnen 20KM gevestigd zijn. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 411 taxateurs zijn in de regio van Loenen aan de Vecht wie je woning mag taxeren. Er zijn verschillende redenen om een taxatie uit te voeren:

 • Hypotheek aanvraag
 • Voor en na verbouwing
 • Hypotheek verhogen
 • Hypotheek rente verlaging
 • Scheiding voor eerlijke woningwaarde

Kosten taxatie van een woning in Loenen aan de Vecht

De kosten van een taxatie lopen erg uiteen, dit komt doordat iedere taxateur zelf de kosten voor een taxatie mag bepalen. In Loenen aan de Vecht zijn de taxatiekosten daarom ook erg uiteenlopend. Het minimale bedrag voor een taxatie is € 500, terwijl de hoogste prijs voor een taxatie ongeveer € 700 is. De prijzen variëren, omdat niet iedere taxateur in Loenen aan de Vecht gefocust is op woningtaxaties. Dit zorgt ervoor dat de taxateur een hogere prijs vraagt dan wanneer de taxateur de hele dag door taxaties uitvoert.

NWWI taxatie in Loenen aan de Vecht

In veel gevallen is een gevalideerd taxatierapport nodig. Dit type taxatierapport heet een NWWI taxatierapport. Om in Loenen aan de Vecht een NWWI taxatie aan te vragen moet de taxateur binnen een straal van 20 gevestigd zijn. Voor in Loenen aan de Vecht komen er 411 in aanmerking om woningen in Loenen aan de Vecht te taxeren.

WOZ waarde versus taxatiewaarde

Gemiddelde WOZ 2022
€ 392.000
Gemiddelde WOZ 2023
€ 458.000
Stijging WOZ
17%

De WOZ-waarde van je woning in de gemeente StichtseVecht is het afgelopen jaar met 17% gestegen. De woningwaarde van je woning is hierbij waarschijnlijk ook gestegen. De WOZ-waarde van je woning in Loenen aan de Vecht wordt bepaald op basis van de verkoopcijfers van de afgelopen jaren. Wanneer de WOZ waarde is gestegen, dan is de taxatiewaarde van je woning hoogstwaarschijnlijk ook gestegen. De taxatiewaarde is over het algemeen hoger dan de huidige WOZ-waarde.

Bekijk hier de huidige WOZ-waarde van je woning in Loenen aan de Vecht

Verschil tussen taxatie en waardebepaling

Wanneer je een huis koopt is het verplicht je nieuwe woning te taxeren, ook in Loenen aan de Vecht is dit het geval. Bij een woningtaxatie ontvang je een taxatierapport. Terwijl een waardebepaling gedaan zal worden door een lokale makelaar. Deze waardebepaling doet een makelaar gratis.

Benieuwd welke makelaars het beste in presteren Loenen aan de Vecht? Juiste Makelaar heeft een overzicht van makelaars in Loenen aan de Vecht. Ontdek welke makelaars goed presteren, hoe de lokale woningmarkt in Loenen aan de Vecht beweegt en welke makelaar het beste voor jou is.

Bekijk hier de woningmarkt statistieken en de prestaties van makelaars in Loenen aan de Vecht

Top 10 dichtstbijzijnde taxateurs actief Loenen aan de Vecht

In Loenen aan de Vecht is de vraag naar NWWI taxateurs altijd noodzakelijk vanwege de aankoop en verbouwingen in Loenen aan de Vecht. Het vinden van een geschikte taxateur kan het verschil maken. Een taxateur in Loenen aan de Vecht kan je helpen met de goedkoopste taxatie, maar ook met een spoed taxatie. Om je te helpen het vinden van een taxateur hebben wij een top 10 dichtstbijzijnde taxateurs gemaakt. Deze taxateurs mogen allemaaal taxeren in Loenen aan de Vecht. Deze top 10 taxateurs is gebaseerd op gegevens uit onze taxateur-database. Hierbij gaat het om lokale taxateurs uit Loenen aan de Vecht en de omgeving.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Loenen aan de Vecht

Hoeveel taxateurs zijn er in Loenen aan de Vecht gevestigd?

+

In Loenen aan de Vecht zijn er 411 gevestigd. Deze taxateurs mogen een taxatie in Loenen aan de Vecht uitvoeren.

Wat kost een taxatie voor je woning in Loenen aan de Vecht?

+

De kosten voor een NWWI gevalideerde taxatie kunnen verschillen. In Loenen aan de Vecht liggen de kosten voor een taxatierapport tussen de € 500 en € 700.

Hoeveel taxateurs zijn er actief in Loenen aan de Vecht?

+

In totaal mogen er 411 woningen taxeren in Loenen aan de Vecht. Hierbij gaat het om verschillende type taxaties waaronder de woningtaxatie.

Binnen welke straal moet de taxateur vandaan komen in Loenen aan de Vecht?

+

In Loenen aan de Vecht mogen taxateurs binnen een straal van 20 kilometer een woning taxeren. Dit is het adres van de taxateur ten opzichte van jouw woning.