Taxateurs in Baambrugge

Vergelijk de prestaties van de makelaars

In Baambrugge zijn tientallen taxateurs actief die hier een taxatie mogen uitvoeren. In Baambrugge mag het adres van de taxateur maximaal 20 kilometer afstand van het te taxeren object zijn. Hieronder de belangrijkste conclusies over taxateurs in Baambrugge:

 • Er zijn 413 taxateurs die mogen taxeren in Baambrugge
 • Een taxateur moet gelegen zijn binnen een straal van 20 kilometer.
 • Een gevalideerde NWWI taxatie is vaak verplicht voor je woning in Baambrugge
 • De kosten van een NWWI taxatie in Baambrugge variëren tussen de € 490 en € 800
 • Ontdek onderaan de top-20 dichtstbijzijnde taxateurs in Baambrugge

Prestaties makelaars in Baambrugge afgelopen 12 maanden

 • Aantal taxateur actief in omgeving € 413
 • Maximale afstand van Baambrugge 20KM

Aantal taxateurs actief in Baambrugge

Omdat iedere taxateur alleen woningen mag taxeren in Baambrugge wanneer zij binnen 20KM gevestigd zijn. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 413 taxateurs zijn in de regio van Baambrugge wie je woning mag taxeren. Er zijn verschillende redenen om een taxatie uit te voeren:

 • Hypotheek aanvraag
 • Voor en na verbouwing
 • Hypotheek verhogen
 • Hypotheek rente verlaging
 • Scheiding voor eerlijke woningwaarde

Kosten taxatie van een woning in Baambrugge

De kosten van een taxatie lopen erg uiteen, dit komt doordat iedere taxateur zelf de kosten voor een taxatie mag bepalen. In Baambrugge zijn de taxatiekosten daarom ook erg uiteenlopend. Het minimale bedrag voor een taxatie is € 490, terwijl de hoogste prijs voor een taxatie ongeveer € 800 is. De prijzen variëren, omdat niet iedere taxateur in Baambrugge gefocust is op woningtaxaties. Dit zorgt ervoor dat de taxateur een hogere prijs vraagt dan wanneer de taxateur de hele dag door taxaties uitvoert.

NWWI taxatie in Baambrugge

In veel gevallen is een gevalideerd taxatierapport nodig. Dit type taxatierapport heet een NWWI taxatierapport. Om in Baambrugge een NWWI taxatie aan te vragen moet de taxateur binnen een straal van 20 gevestigd zijn. Voor in Baambrugge komen er 413 in aanmerking om woningen in Baambrugge te taxeren.

WOZ waarde versus taxatiewaarde

Gemiddelde WOZ 2022
€ 0
Gemiddelde WOZ 2023
€ 0
Stijging WOZ

De WOZ-waarde van je woning in de gemeente DeRondeVenen is het afgelopen jaar met gestegen. De woningwaarde van je woning is hierbij waarschijnlijk ook gestegen. De WOZ-waarde van je woning in Baambrugge wordt bepaald op basis van de verkoopcijfers van de afgelopen jaren. Wanneer de WOZ waarde is gestegen, dan is de taxatiewaarde van je woning hoogstwaarschijnlijk ook gestegen. De taxatiewaarde is over het algemeen hoger dan de huidige WOZ-waarde.

Bekijk hier de huidige WOZ-waarde van je woning in Baambrugge

Verschil tussen taxatie en waardebepaling

Wanneer je een huis koopt is het verplicht je nieuwe woning te taxeren, ook in Baambrugge is dit het geval. Bij een woningtaxatie ontvang je een taxatierapport. Terwijl een waardebepaling gedaan zal worden door een lokale makelaar. Deze waardebepaling doet een makelaar gratis.

Benieuwd welke makelaars het beste in presteren Baambrugge? Juiste Makelaar heeft een overzicht van makelaars in Baambrugge. Ontdek welke makelaars goed presteren, hoe de lokale woningmarkt in Baambrugge beweegt en welke makelaar het beste voor jou is.

Bekijk hier de woningmarkt statistieken en de prestaties van makelaars in Baambrugge

Top 10 dichtstbijzijnde taxateurs actief Baambrugge

In Baambrugge is de vraag naar NWWI taxateurs altijd noodzakelijk vanwege de aankoop en verbouwingen in Baambrugge. Het vinden van een geschikte taxateur kan het verschil maken. Een taxateur in Baambrugge kan je helpen met de goedkoopste taxatie, maar ook met een spoed taxatie. Om je te helpen het vinden van een taxateur hebben wij een top 10 dichtstbijzijnde taxateurs gemaakt. Deze taxateurs mogen allemaaal taxeren in Baambrugge. Deze top 10 taxateurs is gebaseerd op gegevens uit onze taxateur-database. Hierbij gaat het om lokale taxateurs uit Baambrugge en de omgeving.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Baambrugge

Hoeveel taxateurs zijn er in Baambrugge gevestigd?

+

In Baambrugge zijn er 413 gevestigd. Deze taxateurs mogen een taxatie in Baambrugge uitvoeren.

Wat kost een taxatie voor je woning in Baambrugge?

+

De kosten voor een NWWI gevalideerde taxatie kunnen verschillen. In Baambrugge liggen de kosten voor een taxatierapport tussen de € 490 en € 800.

Hoeveel taxateurs zijn er actief in Baambrugge?

+

In totaal mogen er 413 woningen taxeren in Baambrugge. Hierbij gaat het om verschillende type taxaties waaronder de woningtaxatie.

Binnen welke straal moet de taxateur vandaan komen in Baambrugge?

+

In Baambrugge mogen taxateurs binnen een straal van 20 kilometer een woning taxeren. Dit is het adres van de taxateur ten opzichte van jouw woning.