Taxateurs in Hulten

Vergelijk de prestaties van de makelaars

In Hulten zijn tientallen taxateurs actief die hier een taxatie mogen uitvoeren. In Hulten mag het adres van de taxateur maximaal 20 kilometer afstand van het te taxeren object zijn. Hieronder de belangrijkste conclusies over taxateurs in Hulten:

 • Er zijn 164 taxateurs die mogen taxeren in Hulten
 • Een taxateur moet gelegen zijn binnen een straal van 20 kilometer.
 • Een gevalideerde NWWI taxatie is vaak verplicht voor je woning in Hulten
 • De kosten van een NWWI taxatie in Hulten variëren tussen de € 390 en € 720
 • Ontdek onderaan de top-20 dichtstbijzijnde taxateurs in Hulten

Prestaties makelaars in Hulten afgelopen 12 maanden

 • Aantal taxateur actief in omgeving € 164
 • Maximale afstand van Hulten 20KM

Aantal taxateurs actief in Hulten

Omdat iedere taxateur alleen woningen mag taxeren in Hulten wanneer zij binnen 20KM gevestigd zijn. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 164 taxateurs zijn in de regio van Hulten wie je woning mag taxeren. Er zijn verschillende redenen om een taxatie uit te voeren:

 • Hypotheek aanvraag
 • Voor en na verbouwing
 • Hypotheek verhogen
 • Hypotheek rente verlaging
 • Scheiding voor eerlijke woningwaarde

Kosten taxatie van een woning in Hulten

De kosten van een taxatie lopen erg uiteen, dit komt doordat iedere taxateur zelf de kosten voor een taxatie mag bepalen. In Hulten zijn de taxatiekosten daarom ook erg uiteenlopend. Het minimale bedrag voor een taxatie is € 390, terwijl de hoogste prijs voor een taxatie ongeveer € 720 is. De prijzen variëren, omdat niet iedere taxateur in Hulten gefocust is op woningtaxaties. Dit zorgt ervoor dat de taxateur een hogere prijs vraagt dan wanneer de taxateur de hele dag door taxaties uitvoert.

NWWI taxatie in Hulten

In veel gevallen is een gevalideerd taxatierapport nodig. Dit type taxatierapport heet een NWWI taxatierapport. Om in Hulten een NWWI taxatie aan te vragen moet de taxateur binnen een straal van 20 gevestigd zijn. Voor in Hulten komen er 164 in aanmerking om woningen in Hulten te taxeren.

WOZ waarde versus taxatiewaarde

Gemiddelde WOZ 2022
€ 314.000
Gemiddelde WOZ 2023
€ 341.000
Stijging WOZ
9%

De WOZ-waarde van je woning in de gemeente GilzeenRijen is het afgelopen jaar met 9% gestegen. De woningwaarde van je woning is hierbij waarschijnlijk ook gestegen. De WOZ-waarde van je woning in Hulten wordt bepaald op basis van de verkoopcijfers van de afgelopen jaren. Wanneer de WOZ waarde is gestegen, dan is de taxatiewaarde van je woning hoogstwaarschijnlijk ook gestegen. De taxatiewaarde is over het algemeen hoger dan de huidige WOZ-waarde.

Bekijk hier de huidige WOZ-waarde van je woning in Hulten

Verschil tussen taxatie en waardebepaling

Wanneer je een huis koopt is het verplicht je nieuwe woning te taxeren, ook in Hulten is dit het geval. Bij een woningtaxatie ontvang je een taxatierapport. Terwijl een waardebepaling gedaan zal worden door een lokale makelaar. Deze waardebepaling doet een makelaar gratis.

Benieuwd welke makelaars het beste in presteren Hulten? Juiste Makelaar heeft een overzicht van makelaars in Hulten. Ontdek welke makelaars goed presteren, hoe de lokale woningmarkt in Hulten beweegt en welke makelaar het beste voor jou is.

Bekijk hier de woningmarkt statistieken en de prestaties van makelaars in Hulten

Top 10 dichtstbijzijnde taxateurs actief Hulten

In Hulten is de vraag naar NWWI taxateurs altijd noodzakelijk vanwege de aankoop en verbouwingen in Hulten. Het vinden van een geschikte taxateur kan het verschil maken. Een taxateur in Hulten kan je helpen met de goedkoopste taxatie, maar ook met een spoed taxatie. Om je te helpen het vinden van een taxateur hebben wij een top 10 dichtstbijzijnde taxateurs gemaakt. Deze taxateurs mogen allemaaal taxeren in Hulten. Deze top 10 taxateurs is gebaseerd op gegevens uit onze taxateur-database. Hierbij gaat het om lokale taxateurs uit Hulten en de omgeving.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hulten

Hoeveel taxateurs zijn er in Hulten gevestigd?

+

In Hulten zijn er 164 gevestigd. Deze taxateurs mogen een taxatie in Hulten uitvoeren.

Wat kost een taxatie voor je woning in Hulten?

+

De kosten voor een NWWI gevalideerde taxatie kunnen verschillen. In Hulten liggen de kosten voor een taxatierapport tussen de € 390 en € 720.

Hoeveel taxateurs zijn er actief in Hulten?

+

In totaal mogen er 164 woningen taxeren in Hulten. Hierbij gaat het om verschillende type taxaties waaronder de woningtaxatie.

Binnen welke straal moet de taxateur vandaan komen in Hulten?

+

In Hulten mogen taxateurs binnen een straal van 20 kilometer een woning taxeren. Dit is het adres van de taxateur ten opzichte van jouw woning.