Je eerste huis kopen?

Bekijk de stappen gedurende het hele traject van een nieuw huis

Traject van een nieuw huis kopen

Spannend, een huis kopen.

Nog nooit een huis gekocht? Je eerste huis kopen is voor velen een spannende onderneming. Een huis kopen is namelijk een grote financiële investering en kost veel tijd. Het gehele traject kan worden opgedeeld in de aankoop en de verhuizing. Het aankoopproces begint bij financiële inventarisatie en eindigt bij de overdracht. Na de overdracht begint het verhuisproces waarbij de nieuwe woning wordt ingericht en aangepast op jouw wensen.

Het stappenplan hieronder informeert je over alle stappen in het traject van een nieuw huis: van financieel inventariseren tot een nieuwe internet- en TV-aanbieder. Zo ga je goed voorbereid het traject in en weet je precies wat je te wachten staat.

Wil je meteen het traject starten?
Start jouw zoektocht! 

Aankoopproces

Verhuisproces

Assistentie van A tot Z.

Meld je aan voor gratis assistentie tijdens het hele traject van een nieuw huis. 

Het traject is verdeeld in de aankoop en de verhuizing. Ter illustratie, de aankoop begint met financiële inventarisatie en eindigt bij de overdracht. Vervolgens wordt tijdens de verhuizing alles geregeld rondom je nieuwe huis. Kortom, van verbouwing tot energiecontract.

HuisAssist voorziet je van advies tijdens het hele traject. Daardoor weet je precies wat je te wachten staat.

Assistentie bij
Select an option
Zoekgebied
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Gratis begeleiding

Op zoek naar begeleiding tijdens het gehele traject van een nieuw huis? Dan helpt HuisAssist je gratis op weg.

Eerst geef je aan bij welke stap je wilt starten. De stappen staan in chronologische volgorde. Daarna neemt de assistent telefonisch contact op. De assistent voorziet je van deskundig advies en verwijst je door naar een passende specialist. De assistent vergelijkt op basis van je voorkeuren honderden specialisten, zo hebben we voor iedereen een passende oplossing. Kortom, voor jou zoeken we altijd de beste deal, zodat je nooit te veel betaalt. 

Later, op basis je vorderingen in het traject voorziet de assistent je van advies en herinnert je aan belangrijke punten. Zo ben je goed voorbereid en vergeet je geen belangrijke stappen. Hierdoor loop je geen onnodige vertraging op.

Assistentie van A tot Z

Ook na de aankoop staan we voor je klaar. Dat wil zeggen tijdens de hele verhuizing. Het traject is pas afgelopen als je huis is ingericht naar jouw wensen. Kortom, assistentie van A tot Z.

Heb je nog nooit een huis gekocht of twijfel je bij welke stap je bent?
Meer informatie over het gehele traject