Taxateurs in Goes

Vergelijk de prestaties van de makelaars

In Goes zijn tientallen taxateurs actief die hier een taxatie mogen uitvoeren. In Goes mag het adres van de taxateur maximaal 30 kilometer afstand van het te taxeren object zijn. Hieronder de belangrijkste conclusies over taxateurs in Goes:

 • Er zijn 119 taxateurs die mogen taxeren in Goes
 • Een taxateur moet gelegen zijn binnen een straal van 30 kilometer.
 • Een gevalideerde NWWI taxatie is vaak verplicht voor je woning in Goes
 • De kosten van een NWWI taxatie in Goes variëren tussen de € 410 en € 790
 • Ontdek onderaan de top-20 dichtstbijzijnde taxateurs in Goes

Prestaties makelaars in Goes afgelopen 12 maanden

 • Aantal taxateur actief in omgeving € 119
 • Maximale afstand van Goes 30KM

Aantal taxateurs actief in Goes

Omdat iedere taxateur alleen woningen mag taxeren in Goes wanneer zij binnen 30KM gevestigd zijn. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 119 taxateurs zijn in de regio van Goes wie je woning mag taxeren. Er zijn verschillende redenen om een taxatie uit te voeren:

 • Hypotheek aanvraag
 • Voor en na verbouwing
 • Hypotheek verhogen
 • Hypotheek rente verlaging
 • Scheiding voor eerlijke woningwaarde

Kosten taxatie van een woning in Goes

De kosten van een taxatie lopen erg uiteen, dit komt doordat iedere taxateur zelf de kosten voor een taxatie mag bepalen. In Goes zijn de taxatiekosten daarom ook erg uiteenlopend. Het minimale bedrag voor een taxatie is € 410, terwijl de hoogste prijs voor een taxatie ongeveer € 790 is. De prijzen variëren, omdat niet iedere taxateur in Goes gefocust is op woningtaxaties. Dit zorgt ervoor dat de taxateur een hogere prijs vraagt dan wanneer de taxateur de hele dag door taxaties uitvoert.

NWWI taxatie in Goes

In veel gevallen is een gevalideerd taxatierapport nodig. Dit type taxatierapport heet een NWWI taxatierapport. Om in Goes een NWWI taxatie aan te vragen moet de taxateur binnen een straal van 30 gevestigd zijn. Voor in Goes komen er 119 in aanmerking om woningen in Goes te taxeren.

WOZ waarde versus taxatiewaarde

Gemiddelde WOZ 2022
€ 266.000
Gemiddelde WOZ 2023
€ 302.000
Stijging WOZ
14%

De WOZ-waarde van je woning in de gemeente Goes is het afgelopen jaar met 14% gestegen. De woningwaarde van je woning is hierbij waarschijnlijk ook gestegen. De WOZ-waarde van je woning in Goes wordt bepaald op basis van de verkoopcijfers van de afgelopen jaren. Wanneer de WOZ waarde is gestegen, dan is de taxatiewaarde van je woning hoogstwaarschijnlijk ook gestegen. De taxatiewaarde is over het algemeen hoger dan de huidige WOZ-waarde.

Bekijk hier de huidige WOZ-waarde van je woning in Goes

Verschil tussen taxatie en waardebepaling

Wanneer je een huis koopt is het verplicht je nieuwe woning te taxeren, ook in Goes is dit het geval. Bij een woningtaxatie ontvang je een taxatierapport. Terwijl een waardebepaling gedaan zal worden door een lokale makelaar. Deze waardebepaling doet een makelaar gratis.

Benieuwd welke makelaars het beste in presteren Goes? Juiste Makelaar heeft een overzicht van makelaars in Goes. Ontdek welke makelaars goed presteren, hoe de lokale woningmarkt in Goes beweegt en welke makelaar het beste voor jou is.

Bekijk hier de woningmarkt statistieken en de prestaties van makelaars in Goes

Top 10 dichtstbijzijnde taxateurs actief Goes

In Goes is de vraag naar NWWI taxateurs altijd noodzakelijk vanwege de aankoop en verbouwingen in Goes. Het vinden van een geschikte taxateur kan het verschil maken. Een taxateur in Goes kan je helpen met de goedkoopste taxatie, maar ook met een spoed taxatie. Om je te helpen het vinden van een taxateur hebben wij een top 10 dichtstbijzijnde taxateurs gemaakt. Deze taxateurs mogen allemaaal taxeren in Goes. Deze top 10 taxateurs is gebaseerd op gegevens uit onze taxateur-database. Hierbij gaat het om lokale taxateurs uit Goes en de omgeving.