"*" geeft vereiste velden aan

HuisAssist assisteert met alles rondom de aankoop van een nieuwe woning

Gratis advies van aankoop tot en met verhuizing. Ontvang tips, deals en assistentie op maat.

Mijn HuisAssist omgeving aankoop
Check box

Gratis Assistentie

Check box

Eigen aankoopoverzicht

Check box

Persoonlijke aanbiedingen

Check box

In heel Nederland

Hulp bij huis kopen

Gratis hulp
& advies
bij aankoop

Een huis kopen in deze huidige woningmarkt, is al lastig genoeg. Er komt veel bij kijken. Zo zijn er verschillende professionals die nodig zijn, zoals de notaris en aankoopmakelaar. Hierin is het van belang dat je weet met wie je moet samenwerken. Met de gratis aankoopbegeleiding van HuisAssist weet je dit!

Bij HuisAssist ontvang je een eigen inlog met een simpel en gemakkelijk overzicht. Bekijk welke diensten er bij een huis kopen nodig zijn. Kies zelf welke dienst je nodig hebt, waarna HuisAssist op zoek gaat naar de beste dienstverleners voor jou.

Werk met
de beste professionals

Aankoopbegeleiding bij het kopen van een huis kan op verschillende manieren. Zo voorziet een financieel adviseur je van de financiële kant. Een aankoopmakelaar helpt met de zoektocht naar een woning. Waarna de taxateur de woning waardeert. Dit is slechts een kleine opsomming van alle benodigde diensten die hulp bij het aankopen bieden.

HuisAssist geeft advies en begeleiding tijdens het hele traject om deze professionals te vinden. Het is aankopen van een huis is de duurste uitgave uit je leven, daarom moet dit wel zorgvuldig gebeuren. Op deze manier werk je met goede dienstverleners en bespaar je op de kosten.

Beste tips
huis kopen

Bij iedere stap bij het aankopen van een huis zijn er veel tips en dingen waar je op moet letten. Bij HuisAssist gaan wij gratis voor je op zoek naar de beste professionals wanneer jij dat wilt. Wanneer we een goede selectie van professionals hebben gevonden ontvang je deze inclusief gratis tips! Zo weet je precies waar je op moet letten.

Vul de tool bovenaan in en wij helpen je verder!

Hoe werkt HuisAssist?

Ontdek hoe HuisAssist je gratis helpt en voorziet van advies op maat gedurende het gehele traject van een nieuw huis

Zoek naar de dienst die je nodig hebt

Vul je voorkeuren in

De assistent neemt contact met je op

Telefonische intake met je eigen assistent

Kies de professionals met wie je wilt werken

Persoonlijke begeleiding tijdens de hele aankoop

Verhuisproces

Advies bij de verhuizing tot zorgeloos wonen

Alle diensten onder één dak

Voordelen van HuisAssist

Gratis advies van A tot Z

Gratis advies gedurende het hele aankoop traject van een nieuw huis.

Persoonlijke Assistent

Persoonlijk advies  in je persoonlijke dashboard om je aankoop te beheren.

Beste professionals

Vergelijk professionals bij iedere dienst bij de aankoop. Bespaar tot 50%.

Betrouwbaar advies

Deskundig advies van jou HuisAssist assistent of wij verwijzen je door naar de juiste specialist.

Onafhankelijk

Wij zijn altijd onafhankelijk, dus er zijn geen dienstverleners die een voorsprong hebben.

Geen Verplichtingen

Bepaal zelf bij welke dienst je advies nodig hebt. Werk je al met iemand? Dat kan!

Veelgestelde vragen

Assistentie van A tot Z

HuisAssist staat in het hele traject van een nieuw huis gratis voor je klaar. Dus zowel tijdens de aankoop als de verhuizing. We voorzien je van advies gedurende het hele traject en verwijzen je door naar de juiste specialisten. Of je nou een aankoopmakelaar nodig hebt of de beste deal voor een klusjesman. Kortom, we kunnen je met alles helpen.

Altijd de beste deal

HuisAssist vergelijkt op basis van je voorkeuren honderden specialisten, zo hebben we voor iedereen een passende oplossing. Voor jou zoeken we altijd de beste deal, zodat je nooit te veel betaalt. 

Wil je liever bij één stap of dienst geholpen worden? Dat is ook geen probleem, we helpen je graag verder.

Een huis kopen is voor veel mensen een stressvolle periode

Het is een intensief traject met veel stappen. Al deze stappen lijken erg overweldigend, zeker als je voor het eerst een huis koopt. Zonder enige kennis is het moeilijk om te weten welke specialist je het beste van dienst kan zijn. Om die reden is het fijn als iemand je bij de hand neemt.

De assistent voorziet je van advies bij iedere stap en herinnert je aan belangrijke punten. Daardoor ben je goed voorbereid en vergeet je geen belangrijke stappen.

Meer informatie over alle stappen in het traject?
HuisAssist traject

Een huis kopen is al duur genoeg

HuisAssist is voor jou gratis. Daarbij zijn er geen verborgen kosten. Dat komt doordat wij doorverwijzen naar specialisten waarvan wij een kleine vergoeding van ontvangen. Voor elke klant zoeken we de beste deals bij passende specialisten. Zo weten we zeker dat we de klant goed wordt geholpen en geen onnodig hoge kosten maakt. Kortom, iedereen blij!

De assistent neemt telefonisch contact op

Direct na het invullen van je voorkeuren of gegevens, ontvang je een bevestiging. Daarna neemt de assistent telefonisch contact op. Na de kennismaking ontvang je passend advies en vergelijken we geschikte specialisten. Vervolgens brengen we je in contact met de specialist naar keuze. 

Natuurlijk, assistentie is geheel vrijblijvend.

Wil je maar bij een stap worden geholpen tijdens de aankoop of verhuizing? Ook dan helpen we je graag verder. In andere woorden, we geven je eenmalig advies en verwijzen je gratis door naar passende specialist.

Na de aanvraag nemen we telefonisch contact op. Vervolgens helpen we je eenmalig. Wil je nog een andere aanvraag doen? Geen probleem, doe gerust nog een aanvraag!

Nee, er zijn geen verplichtingen

Ook als je alleen advies wilt ontvangen helpen wij je graag. Dus iedere mail die je ontvangt, is geheel gratis en vrijblijvend. Wil je echter geen gebruik maken van onze deals of specialisten? Geen probleem, jij bepaalt!