⚠ De aanvraag is altijd gratis en vrijblijvend.
Gratis telefonisch advies
Kom snel in contact
KNB aangesloten notarissen
Alle prijzen incl. bijkomende kosten
0 x
passende notarissen in je mail
0
besparen op een notaris afspraak
0 +
nieuwe afspraken in de afgelopen week
KNB notarissen
Alleen KNB notarissen
0 x
passende notarissen in je mail
0
besparen op een notaris afspraak
0 +
nieuwe afspraken in de afgelopen week
KNB notarissen
Alleen KNB notarissen

Notaris in Breda

Als je op zoek bent naar een notaris in Breda is het handig om inzicht te krijgen in welke notarissen dan de beste zijn. Elke notaris heeft weer zijn eigen aanpak met verschillende prijzen, dienstverleningen waarbij ook klantenbeoordelingen gekoppeld zijn. Wij hebben het een en ander uitgelegd over de notarissen in Breda en daarnaast hebben we een lijst opgesteld met de beste notarissen in Breda.

Wat kost een notaris in Breda?

Als je op zoek bent naar een notaris in Breda is het fijn om te weten of je een goeie keuze maakt. Er zijn natuurlijk veel notarissen in Breda dus een beetje hulp kan geen kwaad. Wij hebben daarom onderaan deze pagina de beste notarissen voor je onder elkaar gezet. Hierin hebben wij een afweging gemaakt tussen de prijs, kwaliteit en beoordelingen van eerdere klanten.

De kosten van een notaris in Breda variëren per notariaat. Dat komt omdat elke notaris zelf mag bepalen wat zijn tarieven zijn. Sinds 1999 mag dit zelf bepaald worden en is het dus erg lastig om na te gaan wat een beetje een normale prijs voor een akte is.

Om je toch een idee te geven van wat een notaris in Breda kost hebben we twee akten erbij gepakt die erg standaard zijn. Deze twee akten (hypotheekakte + leveringsakte) zul je nodig hebben als je een woning in Breda zou aankopen met hypotheek.

Voorbeeld

Akte Kosten
Hypotheekakte € 600 – € 950
Leveringsakte € 700 – € 900
Hypotheekakte + leveringsakte € 1.200 – € 1.950

> Ontdek hier alle taken van de notaris bij de aankoop van een huis

Notarissen vergelijken in Breda

Het is altijd verstandig om eerst de notarissen in Breda te vergelijken voordat je een keuze maakt. Zo krijg je een overzicht van de actuele offerteprijzen van de notarissen.

Vergelijk hier en ontvang 3 offertes van de notarissen in Breda. Hierin ontvang je de goedkoopste notaris in Breda, de notaris die het meest dichtbij zit en de notaris met de beste klantenbeoordeling.

Top 10 beste notarissen Breda

Om je nu alvast een overzicht te geven van de beste notarissen in Breda hebben we een aantal notarissen hieronder voor je neergezet. Het is geen chronologische volgorde, het zijn simpelweg de beste notarissen.

Linders Notarissen

Linders Notarissen

Linders notarissen in Breda is een notariaat dat bestaat uit ongeveer 30 werknemers. Ze beschikken over expertise op het gebied van onroerend goed, ondernemingsrecht, Estate planning en familierecht. Al 50 jaar lang is Linders Notarissen één van de beste notarissen in Breda.

Ginnekenweg 188, Breda
Clerkx Leenders netwerk notarissen

Clerkx Leenders netwerk notarissen

Clerkx Leenders is een gevestigde naam in Breda en is al jarenlang actief als één van de beste notarissen in Breda. Het is makkelijk bereikbaar en het is een full-service kantoor wat inhoudt dat ze je op elk rechtsgebied binnen het notariële vak kunnen bijstaan. Met hun grote team kan Clerkx Leenders notarissen in Breda je goed op weg helpen.

Prinsenkade 4, Breda
Sulzer Notariaat

Sulzer Notariaat

Sulzer notariaat beschikt over goeie notarissen in Breda en houden graag van een persoonlijke aanpak. Zo hebben ze weinig met de hedendaagse digitalisering waarbij ze je via hun website moeten overtuigen om een afspraak in te plannen. Ze beschikken over een creatieve aanpak en nodigen je graag uit om langs te komen op hun notariskantoor in Breda.

Sophiastraat 20, Breda
Seydlitz Notarissen

Seydlitz Notarissen

Seydlitz Notarissen te vinden in Breda is een notariskantoor die je goed op weg kan helpen met de akte die jij nodig hebt. Als je op zoek bent naar een notaris in Breda dan is dit één van de grootste notariskantoren in Breda met veel kennis.

Allerheiligenweg 1, Breda
Aogje Notarissen

Aogje Notarissen

De notarissen in Breda van notariaat Aogje weten wat een klant verwacht mag verwachten van een vertrouwde notaris. Notaris Carla Heemstra is al jarenlang actief in het vak en weet een persoonlijke ervaring te combineren met expertise. Dit voert zij door voor haar hele bedrijf en dit maakt het dat notariaat Aogje behoort tot de beste notarissen van Breda.

Nieuwe Heilaarstraat 1, Breda
Van den Brekel Notariaat

Van den Brekel Notariaat

Van den Brekel notariaat is één van de beste in Breda. Ze zijn te vinden in het centrum van Breda dus lekker dichtbij. Ze hebben een breed assortiment aan rechtsgebieden waar ze notarieel kunnen bijstaan. Met hun laagdrempeligheid en expertise zijn ze verkozen tot één van beste notarissen in Breda.

Delpratsingel 24, Breda
Notariaat Vlokhoven

Notariaat Vlokhoven

Als je op zoek bent naar een notaris in Breda is Notaris Vlokhoven een erg veilige keuze. Het notariskantoor in Breda bevindt zich erg centraal in hartje Breda op 8 minuten loopafstand van het station. Met hun jarenlange ervaring en hun positieve klantenbeoordelingen maakt dit een hele goede notaris.

Sophiastraat 38, Breda
Albicher Notariaat

Albicher Notariaat

Notariskantoor van Veeren is een notaris die goed bekend is in Hilversum. Het staat bekend als een sympathieke notaris die op een betrokken en toegankelijke manier je graag verder begeleidt. Als je gaat voor oprechtheid en een positieve persoonlijke ervaring is notaris van Veeren een van de betere notarissen

Lage Mosten 55, Breda

Hoe vind ik een notaris?

Voorkeuren van de makelaar
Makelaar keuze
Kies de beste makelaar
Makelaar contact

Vul je gegevens in

Ontvang de drie notarissen per mail

Jij kiest de juiste notaris

Notaris neemt contact op

[masterslider id=”10″]

Waarom een notaris via HuisAssist?

Gratis Advies

Gratis advies en begeleiding gedurende de koopovereenkomst en overdracht.

Persoonlijke Assistent

Advies op maat en persoonlijke begeleiding.

Beste Deals

Vergelijk en bespaar kosten op een notaris.

Betrouwbaar

We verwijzen alleen door naar betrouwbare notarissen.

Onafhankelijk

Er zijn geen notarissen die een voorsprong hebben.

Geen Verplichtingen

Je bent niet verplicht een afspraak te maken.

Alle diensten onder één dak

Veelgestelde vragen

Ja, de notaris zorgt naast het in orde maken van de benodigde akten voor juridisch advies. De notaris helpt mensen bij het aan- en verkopen van een huis om de afspraken rechtsgeldig en bindend te maken. Dit geldt niet alleen voor de koop- en leveringsakte, denk bijvoorbeeld ook aan een samenlevingscontract.

Ja, de leveringsakte en de hypotheekakte zijn allebei verplicht en worden allebei opgesteld door een notaris. Er is geen andere mogelijkheid om de aankoop bindend te maken.

De prijs van een notaris is erg afhankelijk van welke aktes er opgemaakt moeten worden. De kosten van een hypotheekakte liggen tussen de € 600 en € 1.100.  Bij een hypotheek- en leveringsakte liggen de prijzen van de notaris tussen de € 1.300 en € 2.100.

Er zijn verschillende manieren hoe notariskantoren werken. De prijs van diverse notariskantoren is erg laag, omdat alle aktes via één centraal punt worden opgemaakt. Wanneer je juist meer service verwacht kun je beter een notaris kiezen met wie je direct kunt schakelen. Dit heeft voordelen wanneer je veel verschillende aktes moet laten opmaken. Laat je dus goed informeren met wat voor een notariskantoor je werkt.

Ja, de kosten voor de notaris zijn volledig fiscaal aftrekbaar.

BLOG

Sleuteloverdracht

Wat is een akte van levering

Notaris
Een akte van levering speelt een cruciale rol bij het overdragen van een woning. Deze wettelijke overeenkomst tussen de koper en de verkoper bevat gedetailleerde informatie over de woning en…
Lees verder